Ripollès

Notícia

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, visita el Ripollès

  • Pere Aragonès i la Laia Cañigueral amb l'alcalde de Llanars, Amadeu Rosell, la Presidenta comarcal d'ERC, Carme Freixa, i el Secretari General comarcal d'ERC, Sergi Albrich
  • Laia Cañigueral, Amadeu Rossell i Pere Aragonès,
  • Pere Aragonès a Llanars
  • Pere Aragonès a Llanars
  • Pere Aragonès a Llanars
  • Pere Aragonès a Llanars
  • Trobada amb l'Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i la Unió Intersectorial del Ripollès
  • Pere Aragonès a Llanars amb membres del consistori
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la delegada del govern a Girona, Laia Cañigueral, van realitzar una visita institucional a Llanars.

El passat divendres, 27 d'agost, el President de la Generalitat, Pere Aragonès i la delegada del govern a Girona, Laia Cañigueral van realitzar una visita institucional a Llanars on van ser rebuts per l'alcalde, Amadeu Rosell, i membres del consistori. 

L'alcalde va mostrar al President algunes obres que estan en marxa com la coberta de la pista poliesportiva, fiançada pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), i que està prevista que s'inauguri per la Festa Major del municipi, el proper 25 de setembre. També van visitar altres projectes municipals, com el de la caldera de biomassa, que dóna servei a diferents equipaments municipals, o la millora del clavegueram.

El President i de la delgada es van reunir, també a Llanars, amb l'Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i la Unió Intersectorial del Ripollès per conèixer les necessitats del sector i la situació econòmica a la comarca.

La Presidenta comarcal d'ERC, Carme Freixa, i el Secretari General comarcal d'ERC, Sergi Albrich, conjuntament amb militants d'ERC i càrrecs electes locals del Ripollès van fer una trobada amb el President i Coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, i la delegada del govern a Girona i Secretària General de la Federació Regional de Girona, Laia Cañigueral, on els van traslladar diverses inquietuds comarcals i propostes de projectes de futur.

 
http://locals.esquerra.cat/ripolles