Riudoms

Notícia

Dos mesos esperant: ni visió ni agilitat

La mala actuació del govern municipal amb els contenidors de la Plaça i els seus veïns. T'ho expliquem en 10 punts:

1. Per la Festa Major de Sant Jaume (finals de juliol) el govern municipal va treure els contenidors de la Plaça, com fa cada any.

2. Va passar més d’un mes i mig i els contenidors encara no s’havien tornat al seu lloc. I el govern no havia donat cap explicació als veïns de si era definitiu o es tractava d’una prova. Ni va enviar cartes ni va penjar cartells informatius.

3. Ben aviat van començar les queixes dels veïns.

4. Esquerra va parlar amb diversos d’ells i va constatar que la desinformació era evident. Per això, vam fer una alerta pública el 2 de setembre, que podeu veure en aquestes mateixes xarxes socials. 

5. Finalment, gairebé dos mesos després d’haver tret els contenidors i anant a remolc de tot plegat… el govern municipal ha convocat els veïns a una reunió. El resultat és que els contenidors ja tornen a estar posats.

6. En aquesta reunió, feta dimecres passat, s’han sentit crítiques dels veïns per manca de planificació del govern municipal.

7. Tot plegat és un cas de falta de visió estratègica (dialogar i comunicar-se amb els veïns és molt important) i també de falta d’agilitat (no s’havia d’esperar a dos mesos a convocar aquesta reunió).

8. Malauradment, això ja ha passat altres cops. L’estiu del 2020 i amb l’episodi de fortes pudors provocades per la depuradora, el govern municipal no va dir res… i vam ser els regidors d’Esquerra els que vam organitzar una reunió de veïns al Molí d’en Marc per donar-los informació i portar el tema a l’Ajuntament. 

9. I mentrestant, el Butlletí d’Informació Municipal de l’Ajuntament s’utilitza sobretot per fer propaganda del govern municipal, però no per donar informació d’interès públic com podria ser la relacionada amb el funcionament d’aquests contenidors.

10. Per si això fos poc, aquests dies i en ple mes de setembre, l’Ajuntament està repartint el Butlletí d’Informació Municipal del maig passat. El retard és flagrant.