Sabadell

Notícia

L’Executiva d’ERC Sabadell nomena l’equip de campanya de cara les eleccions municipals de 2015

Juli Fernàndez, el candidat d’ERC a l’alcaldia de Sabadell, ha presentat el seu equip de campanya de cara a les properes eleccions municipals de 2015.

Sabadell, 18 de juny de 2014. Ahir al vespre l’executiva local d’ERC Sabadell va donar vist i plau a la proposta d’equip de treball que el candidat a l’alcaldia, Juli Fernàndez, va presentar amb l’objectiu d’avançar en la candidatura de cara a les properes eleccions municipals. L’equip comptarà com a Cap de Campanya el que va ser director de “Ciutadans pel Canvi” i candidat sabadellenc a les passades eleccions al Parlament Europeu, Gabriel Fernàndez. En paraules de l’alcaldable, l’equip està format per persones “compromeses amb la ciutat i amb gran diversitat de perfils, la qual cosa garanteix que podrem afrontar les properes eleccions municipals sense límits preestablerts, nosaltres no ens posem límits els limits els posaran els ciutadans amb els seus vots”. També va demanar “Tots aquells que vuguin canviar la ciutat i ajudar-nos a fer realitat un projecte nou, ambiciós i que doni la volta a la ciutat seran benvinguts, tenim molta feina a fer”. Sobre l’objectiu, va manifestar que “Volem Governar la ciutat i ser capaços de construir un nou Govern des de la socialdemocràcia radical, amb la voluntat d’oferir una alternativa honesta i transformadora als i les ciutadanes de Sabadell, prioritzant l’ocupació, l’educació i l’acció contra l’exclusió. I construint un projecte de ciutat amb vocació de liderar el Vallès, espai industrial i productiu més important i amb més potencial de Catalunya creant els lligams i sinèrgies necessàries amb Barcelona i la seva àrea d’influència sempre amb l’objectiu de poder tenir més oportunitats i millorar la qualitat de vida”.

Equip de Campanya
Format per 6 grans àrees de treball, que abarquen tots els aspectes necessaris per a construir, explicar i difondre el projecte, estarà integrat per una quarentena de persones amb els seguents referents per àrea:

Direcció Campanya: Gabriel Fernàndez
 
Discurs i Programa: Joan Cuevas
 
Actes i Activitats: Pere Farrés, Jaume Oliveres, Mercè Valls, Pep Navarro, Montse Sobirana, Albert Galdeano, Mingo Messeguer,  Toni Manyà i Arnau Català
 
Mobilització: Núria Mestre i Xavier Guerrero
 
Anàlisi electoral: Santi Valls,  Xavier Belmonte i Moisés Amoros
 
Finances: Manel Ruiz i Mingo Messeguer
 
Comunicació, Imatge i Estratègia 2.0: Àlex Callao, Ruben Ramiro, Albert Galdeano i Jaume Invers
 
 
Juntament amb aquest equip de coordinació general s’hi sumen totes i tots els militants i amics d’ERC Sabadell, així com la plataforma ciutadana “Catalunya Sí-Sabadell” i aquells ciutadans/es independents que s’han compromès amb construir un projecte alternatiu i que passa per la regeneració democràtica i la voluntat de dissenyar una nova ciutat dins d’un nou país.
Juli Fernàndez ha mostrat la seva satisfacció per poder comptar amb aquest equip de persones i s’ha mostrat il·lusionat davant dels reptes que l’organització afronta en els propers mesos “Treballarem de manera incansable per fer possible l’alternativa, volem fer que les coses passin”. En aquest sentit s’ha manifestat el President d’ERC Sabadell, Xavier Guerrero, que ha destacat “el doble repte que ERC Sabadell té per davant. Per una banda a la ciutat de Sabadell, on aspirem a obtenir la confiança dels ciutadans i ciutadanes i per tal de poder aspirar a qualsevol cosa, caldrà que treballem moltíssim i que molta gent ens ajudi a fer que el canvi sigui una realitat. El 9N votarem i fins aleshores treballarem per tal que Sabadell sigui capdavantera en la victòria i en la construcció de la República Catalana on Sabadell vol esdevenir pol d’atracció i ciutat líder.”.