Sabadell

Notícia

Juli Fernández: “Cal depurar responsabilitats per negar una signatura que contenia les quatre barres per renovar el Passaport”

Divendres passat, un noi de setze anys va veure com se li denegava la renovació del passaport per haver signat amb les quatre barres. El policia que l’atenia li va argumentar, tot i que el noi defensava que allò no era una senyera, que les quatre barres constituïen un símbol que no era permès. Es dona la situació que el noi ja va signar el DNI amb les quatre barres a l’hora de renovar el DNI, sense que llavors hi hagués cap comentari pel funcionari/a que l’atenia.
Per ERC Sabadell aquesta situació no es pot permetre en un Estat que suposadament és democràtic. Juli Fernàndez, candidat a l’alcaldia, ha transmès la seva preocupació i indignació per aquest cas: “Tant l’excusa com l’argumentació del responsable de la Policia de Sabadell va sostenir constitueixen una clara discriminació” al mateix temps que ha demanat públicament que es “depurin responsabilitats desprès de donar les pertinents explicacions sobre aquest cas”.
En aquest sentit, el Diputat al Congrés a l’Estat Espanyol, Joan Tardà, ha afirmat desprès de conèixer el cas, que presentarà un seguit de preguntes per tal d’esbrinar si existeix una nova política que impedeix signar amb quatre barres.