Sabadell

Notícia

El “bustisme” acabarà quan fem possible el canvi al Govern de la Ciutat.

 

Davant dels fets coneguts a les últimes hores relacionats amb la renúncia a tots els càrrecs institucionals del fins ara Regidor i ex-Alcalde de la ciutat, Manuel Bustos (actualment imputat i principal implicat de la trama de corrupció coneguda com en “Cas Mercuri”), des d’ERC Sabadell volem manifestar que:
 
1. Aquesta dimissió arriba tard i en cap cas pot ser considerada com el final d’una etapa fins que tant al Ple com als càrrecs de confiança deixi d’haver-hi persones implicades en el “Cas Mercuri”, pel que mantenim l’exigència al PSC de reclamar l’acta de regidors als imputats i en cas negatiu instem a  l’actual Alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, a renunciar al seu suport i expulsar-los del Grup municipal. Tanmateix tornem a exigir el cessament immediat dels càrrecs de confiança imputats en el “Cas Mercuri”i que segueixen ocupen les seves responsabilitats públiques.
 
2. La renúncia de Bustos als seus càrrecs, arriba després d’haver fet molt mal a la imatge de la ciutat, a la seva principal institució, l’ajuntament, i de generar una desconfiança en la política municipal brutal. Però aquesta renúncia tan sols és l’inici de la fi del “bustisme” a la ciutat, ja que lamentablement el candidat al PSC a les properes municipals, ta li com ell mateix ha mostrat en declaracions i fotografies, és part orgullosa d’aquest “bustisme” i per tant aquesta manera de governar no acabarà fins que no hi hagi un canvi de Govern a la ciutat.   
 
3. Demanem a tots els ciutadans i ciutadanes que ens ajudin a fer possible el canvi a Sabadell, i assumim públicament el ferm compromís d’obrir efectivament una nova etapa a la nostra ciutat per tal de recuperar la confiança en la política, obrirem portes i finestres per aconseguir que la regeneració democràtica sigui una realitat i el bé comú, la transparència, l’ètica i l’honestedat siguin els valors essencials en l’exercici de la gestió pública.