Sabadell

Notícia

Juli Fernández: “Votarem, convencerem i guanyarem”


Davant de la decisió del Govern espanyol de recórrer la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9N i de la reunió extraordinària prevista per avui a la tarda que no fa res més que ratificar que aquest tribunal, és un tribunal polític que actua al dictat dels interessos del Govern espanyol i dels 2 partits majoritaris i contraris a la consulta PP i PSOE. Des d’ERC, ens adherim a la crida que fa Ara és l’Hora i animem als i les ciutadanes de Sabadell que es concentrin demà 30 de setembre a les 19h davant de l’ajuntament, per tal de mostrar la voluntat que tenim de votar el proper 9N. El candidat a l’alcaldia Juli Fernàndez s’ha mostrat convençut que” votarem, convencerem i guanyarem. No es pot anar contra la voluntat del 80% dels ciutadans i ciutadanes d’un País. Res no aturarà que diguem a les urnes què volem ser”.

Iniciem  la campanya pel SÍSÍ pujant a la mola

Ahir al matí un grup nombrós grup de persones de la comarca,  militants i simpatitzats d’ERC vam decidir pujar la Mola per ratificar des d’un punt emblemàtic , el compromís amb la voluntat de votar el proper 9 de novembre. Tot i el mal temps previst, que finalment es va complir, el grup va iniciar la marxa cap a les 10 del matí, arribant al cim quan passaven uns minuts de les dotze. Va ser llavors quan es van desplegar dues lones gegants, una en defensa del 9-N  amb la inscripció “volem votar 9N2014”, i una estelada gegant.
Entre els participants hi havia el diputat Marc Sanglas i diversos alcaldables d’ERC a la comarca, com en Juli Fernández. Fernández va voler agrair a tothom la seva assistència malgrat el mal temps: “la pujada d’avui és una metàfora perfecte del procés, i demostra que no ens para res quan creiem que hem de fer alguna cosa” . D’altra banda, davant de la publicació del llistat de col·legis electorals per part de la Generalitat de Catalunya pel proper 9N, ha declarat que “instem al govern de l’ajuntament de Sabadell a respondre ràpidament confirmant la cessió d’aquests espais per tal que es dugui a terme la consulta en els espais habituals, com ens vam comprometre el passat divendres amb l’aprovació de la moció de suport al 9N”.

En marxa la campanya unitària pel 9-N

La pujada a la Mola dóna pas a l’inici de la campanya unitària de cara el 9-N. Durant les properes setmanes i fins el 9 de novembre, ERC Sabadell posarà disposició de la campanya Ara és l’hora, encapçalada per òmnium i l’ANC,  per aconseguir que el Sí-Sí aconsegueixi una victòria aclaparadora.
Juli Fernández ha explicat que aquesta és “la campanya més decisiva de les nostres vides. El proper 9 de novembre estem cridats a decidir què volem per les properes generacions, nosaltres treballarem per la llibertat i el Nou País”.
D’altra banda ERC Sabadell també treballarà amb la campanya pròpia del partit que s’ha presentat avui sota el lema “Vull ser lliure. Vull un Nou País”. Una campanya que explica com volem un Nou País amb una Democràcia Avançada, una economia forta, sense espoli i sense retallades, que garantirà i millorarà el model social català i que sigui territorialment equilibrat.
Està previst que, el proper 25 d’octubre, Josep Maria Terricabras visiti Sabadell per explicar què pot fer Europa per una Catalunya independent.