Sabadell

Notícia

Juli Fernàndez: “el PSC, amb la seva passivitat i elecció pel continuisme, demostra que està inhabilitat i no és apte per governar Sabadell”

Juli Fernàndez: “el PSC, amb la seva passivitat i elecció pel continuisme, demostra que està inhabilitat i no és apte per governar Sabadell”

Avui, dos anys després que el “Bustisme” col·loqués Sabadell al capdavant de les acusacions de corrupció a nivell estatal i de país, ha començat el primer judici contra l’exalcalde Bustos i el seu germà i encara regidor, Francisco Bustos. Des del primer dia, ERC Sabadell ha manifestat diverses vegades la necessitat que els càrrecs imputats havien de renunciar a l’acta de regidor/a per les greus acusacions a les quals s’enfrontaven. 24 mesos desprès, no només encara queden càrrecs públics i regidors imputats per presumptes delictes vinculats amb la corrupció, sinó que, a més, un d’ells l’anteriorment citat Francisco Bustos, ha declarat al TSJC com a acusat.

Considerem que és una falta de respecte als i les ciutadanes de Sabadell que el senyor Bustos continuï mantenint l’acta de regidor, i a més a més que el seu partit, el PSC, permeti que continuï formant part del seu grup municipal, ja que està incomplint el propi codi ètic del PSC  que marca que tots els càrrecs formalment acusats han de deixar tota responsabilitat pública. Juli Fernàndez, alcaldable d’ERC a les properes eleccions a l’alcaldia, ha refermat que “és una presa de pèl i una falta d’ètica i moral que el Sr Bustos segueixi sense renunciar a la seva acta de regidor. No podem permetre que un acusat en una presumpta xarxa de corrupció política continuï essent regidor amb total normalitat de la nostra ciutat”. Tot indica que si fins ara no ha renunciat no ho farà, per tant, la responsabilitat política de continuï amb total normalitat és també del seu partit,  és per això que “Exigim al PSC que expulsi el regidor del seu grup municipal i deixi d’aquesta manera de tenir un membre acusat en el grup que dóna suport al Govern de la ciutat. Alhora demanem a  l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, que rebutgi el suport d’aquest regidor per tal de tenir la majoria que el permet governar. Estem convençuts que Sánchez no vol ser alcalde amb el suport de persones acusades de construir una xarxa de corrupció a la ciutat”.

L’alcaldable, ha conclòs amb una clara aposta pel canvi:“Ha quedat demostrat amb la seva passivitat durant aquests dos anys i la seva aposta pel continuisme, que el PSC està inhabilitat i no és apte per governar la ciutat. A ERC Treballem incansablement per fer possible i liderar el canvi, que porti a Sabadell un govern net, honest i transparent. Obrint les portes i les finestres del consistori, per a que els ciutadans coneguin tot el què passa i ha passat amb cada Euro dels seus impostos”.