Sabadell

Notícia

Els eixos de les noves ciutats: Transparència, socialment justos,sostenibles i emprenedors.

Juli Fernàndez candidat d'ERC Sabadell va participar dissabte al matí, amb Oriol Junqueras, Alfred Bosch i els candidats de les 10 ciutats més grans del País, a la presentació del programa marc per les properes eleccions municipals, que es va realitzar a la fàbrica Fabra & Coats del barri de Sant Andreu, Barcelona.
l'objectiu que volem aconseguir a través del programa és crear municipis que tinguin la cohesió social, l'emprenedoria i la sostenibilitat com a eixos vertebradors. En concret, Esquerra treballarà per crear municipis: 

1.    Que siguin nets de corrupció
2.    Amb una democràcia des de baix
3.    Que siguin el pilar de la República catalana
4.    Que ofereixin igualtat d'oportunitats per a tothom
5.    On no hi hagi cap infant que pateixi gana ni fred
6.    Que ofereixi una segona oportunitat a les famílies que han estat desnonades
7.    On les oportunitats laborals siguin la prioritat
8.    Emprenedors, amb centres d'iniciatives empresarials
9.    Al servei del ciutadà (simplificació dels tràmits administratius)
10.  Amb projectes de vida per a joves i famílies, com plans locals d'habitatge i programes de lloguer social

's'acosten moments decisius per a les nostres ciutats i encara més en l'àmbit metropolità on per primera vegada podem estar al capdavant de ciutats molt importants' ha explicat Oriol Junqueras, President d’ERC.

L'alcaldable per Sabadell, Juli Fernàndez, ha explicat  el triple compromís que ERC assumeix amb els ciutadans: un compromís social, per la recuperació de serveis públics i la creació de llocs de treball; un compromís nacional, al servei del país, de cara a que l'ajuntament empenyi el procés cap a la independència: i un compromís amb la democràcia i la regeneració: La transparència, l'apoderament ciutadà i la lluita contra la corrupció com a divises del nou Sabadell just i net. 

Tenim l'oportunitat com al 79 i al 99 per construir un nou lideratge, per fer un nou  Sabadell net i just. Una ciutat que tingui com a prioritats les necessitats dels nostres veïns, posant per sobre de tot el bé comú i facilitant la vida a la gent, entitats, empreses. Una Sabadell que lideri la regió productiva més important del País i estigui inequívocament compromesa amb la construcció de la República Catalana” ha conclòs