Sabadell

Notícia

Juli Fernàndez: “El proper govern de Sabadell ha de posar per davant l’interès de la gent”

“El PSC de Sabadell no pot seguir governant aquesta ciutat  ni un dia més, tal i com malauradament la sentència ha demostrat”
 
Aquest matí s’ha donat a conèixer la primera sentència del Cas Mercuri, condemnant als germans Bustos a 1 any i 4 mesos de presó per haver modificat un concurs públic per “col·locar” una candidata per sobre d’una altra, a més d’una multa de 60.000e per cadascun dels condemnats i una inhabilitació de 4 anys.
 
Des d’ERC Sabadell volem mostrar la nostra indignació i preocupació i la nostra convicció que el 24 de maig tenim “l’oportunitat de tornar a posar als ciutadans de Sabadell al centre de tot tancant definitivament aquesta lamentable etapa”, ha defensat el candidat a l’alcaldia, Juli Fernàndez                  

Fernàndez considera que el PSC de Sabadell “no pot seguir governant aquesta ciutat. Necessitem un govern inequívocament honest, format per homes i dones compromesos amb la ciutadania i les seves necessitats. El PSC de Sabadell no només no ha fet cap pas per expulsar tota ombra de corrupció i maneres de fer, sinó que encara s’enorgulleix de l’època Bustos i el seu lamentable llegat, a través del seu candidat i garant de la continuïtat del "bustime", Josep Ayuso”.
 
Per tot això des d’ERC Sabadell volem reiterar que el nostre projecte passa per “canviar les maneres de fer de l’Ajuntament de Sabadell, així com també les actituds cap als ciutadans i ciutadanes de la ciutat. Necessitem un govern de regeneració que tingui l’educació i l’ocupació com a grans reptes al mateix temps que dóna resposta a les necessitats de major transparència i participació ciutadana sobre el que el consistori realitza” ha defensat Fernàndez.
 
Per acabar, Juli Fernàndez ha demanat a la ciutadania que l’ajudin a aconseguir la força necessària perquè volem “liderar el canvi que necessita aquesta ciutat. Hem de fer que les coses passin, i per a que el canvi cap a un govern honest i proper sigui possible necessitem la força de tothom. Volem liderar el proper govern de la ciutat i fer els canvis necessaris que evitin que torni a passar mai una situació com aquesta”.
 
El PSC ha de renunciar al suport dels imputats i condemnats i cessar-los dels càrrecs

En referència als càrrecs que encara ocupen diversos imputats i ara condemnats, Juli Fernàndez ha tornat a reiterar la necessitat “que el PSC renunciï al seu suport expulsant-los del Grup Municipal i cessant-los dels seus càrrecs públics”. Fernàndez ha lamentat que aquestes persones encara avui estiguin exercint diversos càrrecs, com Paco Bustos, que encara treballa a l’Àrea Metropolitana: “Desprès de 2 anys i mig no podem seguir tolerant que aquestes persones, que ara a més estan condemnades, segueixin treballant i cobrant de l’erari públic