Sabadell

Notícia

ERC+RCat fa pública la llista coincidint amb el 80è aniversari de la proclamació de la República Catalana.

La data del 14 d’abril ha estat l’escollida per tal de fer pública la llista que ERC+RCat presentarà a les properes eleccions del dia 22M.

Una data triada per simbolitzar tres dels eixos principals de la candidatura, La regeneració i ètica política, la Construcció nacional, i el treball per l’avenç social i econòmic.

Els 10 primers llocs de la candidatura d’ERC+RCat els ocupen, Juli Fernandez, com a cap de llista, seguit de Xavier Guerrero, Harold Roig (RCat), Anna Muro com a Independent, Montserrat Ramon, David Vila al sisè lloc i també com a independent, Maria Àngels Martínez (Rcat) Marta Buil, Laia Girós (JERC) i Llorenç Canals i Palau.

Formen part de la llista 37 homes i dones de la ciutat, 27 a la llista més 10 suplents. La llista inclou 4 persones independents, dos entre els 10 primers, el quart i sisè llocs. i 8 persones de Reagrupament, un fet que reflecteix la voluntat de suma de la candidatura.

Aquesta heterogeneïtat també es reflecteix en els barris de residencia, professions i orígens diversos dels candidats i candidates. És una llista de persones actives i implicades ja que moltes d’elles participen en varies entitats del teixit associatiu de la ciutat en àmbits tant diversos com el veïnal, cultural, esportiu, lingüístic, comercial, empresarial, sanitari. Per tant persones arrelades a la ciutat, compromeses, actives, participatives i coneixedores de les diverses realitats de la nostra ciutat. Les edats estan compreses entre els 18 i els 72 anys.

Totes elles són persones es senten part i còmplices dels resultats de la consulta independentista en què més de 20.000 persones a Sabadell vam votar sí a la independència de Catalunya. Persones que pensen que cal sumar i treballar per fer que Catalunya sigui sobirana del seu futur.
Aquesta suma és un nou espai que s’articula a Sabadell. Un espai de progrés, il•lusionador, participatiu i modern.

Sabadell ha de ser una ciutat on, des de l'austeritat i la planificació conjunta, es liderin les polítiques socials i les de suport al teixit productiu i emprenedor per generar ocupació. On la forta societat civil, sense tuteles, sigui protagonista en el disseny de les estratègies de ciutat. On es posi l’accent en el nostre patrimoni: la promoció i l’ús del català, la cultura popular, les associacions, l’entorn natural i la història. I sobretot per fer de Sabadell una ciutat per viure-hi, amb ambició de capitalitat i amb vocació de construcció nacional.

La llista la tanquen de manera simbòlica Ramon Ferrer, activista i militant de l’esquerra nacional en diverses organitzacions pòlítiques i militant històric d’ERC a Sabadell i Josep Mª Civis, primer regidor d’ERC a l’ajuntament després de la recuperació de la democràcia.

LLISTA d’ERC+RCat a Sabadell

1. Juli Fernàndez i Olivares
2. Xavi Guerrero i Cano
3. Harold Roig i Gorina (Rcat)
4. Anna Muro i Rodríguez (Ind.)
5. Montserrat Ramon i Mimó
6. David Vila i Ros (Ind)
7. Maria Àngels Martínez i Sànchez (Rcat)
8. Marta Buil i Hernàndez
9. Laia Girós i Barrés (JERC)
10. Llorenç Canals i Palau
11. Ricard Forniol i Agustí (Rcat)
12. Ariadna Morgui i Benguerel
13. Manel Ruiz i Gil
14. Montserrat Costa i Solanes
15. Vicenç Torra i Reventós (Rcat)
16. Francesc Vallribera i Farriol (Ind)
17. Blai Gasol i Roda
18. Núria Caballeria i Núñez
19. Immaculada Payà i Ricart (Rcat)
20. Ruben Ramiro i Rubal (Ind)
21. Joan Cuevas i Expósito
22. Eva Arasa i Altimira
23. Jordi Garcia i Barbarà (Rcat)
24. Marina Segarra i Ruiz
25. Jaume Padrós i Roig (Rcat)
26. Ramon Ferrer i Valero
27. Josep Maria Civis i Balasch

Suplents:

S1. Ramon Henares i Altimira
S2. Teresa Agustí i Laínez (Rcat)
S3. Antoni Sanchez i Blanch
S4. Roger Parés i Soldevila
S5. Dolors Martin i Sànchez
S6. Marta Catasús i Planell
S7. Silvia Prat i Díaz
S8. Pere Farrés i Berenguer
S9. Ramon Navarro i Bometón
S10. Xavier Rossell i Aparicio.