Sabadell

Notícia

Juli Fernàndez és escollit cap de llista per l’assemblea local d’Esquerra

  • Juli Fernández
“Som l’independentisme a l’Ajuntament de Sabadell”, diu el nou candidat

L’actual director de l’Agència Catalana de la Joventut, Juli Fernàndez, va ser escollit ahir al vespre candidat a l’alcaldia de Sabadell per l’Assemblea de la Secció Local d’Esquerra. Fernàndez, que va rebre el suport gairebé unànime de la militància (prop del 90% de la militància), va recordar que ERC representa “l’independentisme a l’Ajuntament de Sabadell” i es va comprometre a treballar amb l’objectiu que el seu partit sigui decisiu en el pròxim mandat i possibiliti un canvi en el govern de la ciutat, ara que “l’etapa Bustos està esgotada”.

Després de la seva elecció com a alcaldable d’Esquerra, i a partir del treball conjunt amb la secció local i també amb l’actual regidor Magí Rovira, Fernàndez pretén articular els mecanismes necessaris per tal d’escoltar les propostes de la ciutadania i incorporar-les al projecte republicà per a la ciutat de Sabadell. El candidat vol que els sabadellencs i les sabadellenques “tornin a percebre que la política és útil”, i així bastir un projecte de ciutat col·lectiu i engrescador.

ERC-Sabadell seguirà mantenint contactes amb l’Entesa per Sabadell per sondejar possibles acords programàtics comuns en l’àmbit local, amb l’objectiu de facilitar una veritable alternativa de govern a la ciutat.