Salou

Notícia

HORARIS COMERCIALS, HIPOCRESIA ALCALDÍSTICA: Edició Salou

A la darrera comissió de Serveis Generals, vam fer arribar a l’equip de govern de Salou la nostra preocupació envers l’horari de tancament dels lavabos públics de la zona del passeig.

La resposta va ser sorprenent, si més no...

L’Equip de Govern ens explica que, quan es va crear el contracte d’aquest servei, es va considerar que el tancament a les 22.00h era l’hora correcta, justificant a més, que a partir d’aquesta hora es produeixen actes vandàlics que inutilitzen els serveis.

Decisió CONTRÀRIA a la petició necessària d’ampliar el horaris del comerç fins les 24.00h.

Pensem que els possibles actes vandàlics s’han de solucionar sense detriment del servei de qualitat que es mereix el nostre municipi.
Això ens fa pensar i dubtar de l’objectivitat de les accions...

El Sr. Alcalde, molt enfadat amb la Generalitat per les mesures adoptades, ha sortit a tots els canals de televisió demanant una ampliació de l’horari comercial a Salou, però realment, en la gestió diària i per darrere pren decisions que van totalment en contra i demostren la incapacitat del seu desgovern i el cinisme de les seves declaracions.

Les mesures del tancament comercial a les 22.00h impliquen una afectació en el 40% dels ingressos diaris en establiments comercials de les zones més turístiques, ja que gran part de la gent surt al carrer a passejar a partir de les 9 o 10 del vespre, dades que el propi alcalde ha traslladat en mitjans de comunicació, i és en aquest punt on ens fa ballar el cap: demanen ampliar horari comercial fins les 12 de la nit, perquè és quan més gent hi ha, i adjudiquen un contracte de servei de neteja dels lavabos públics fins les 22.00 hores, assegurant que aquest horari ja és suficient i per tant deixant sense aquest servei tan important a la gran quantitat de persones que poden utilitzar-lo en aquestes hores.

Conclusió: una mostra més de que fan afirmacions demagògiques segons convé per la situació, o que les seves accions no tenen ni cap ni peus.

Equip de Govern de Salou, Sr. Alcalde, o es posen d’acord en totes les justificacions i accions que duen a terme, o la seva estratègia de quedar bé arreu i d’aparadorisme es desfà...