Salou

Notícia

EN PERE I EL LLOP

En Pere, torna a cridar a la gent del poble :-"Què ve el llop, què ve el llop".

D'aquesta manera ho diu el conte d'en Joan Amades, i deixa clar que en Pere ho feia perquè s'avorria.

Ara sembla que a Salou, a l’alcalde, en Pere, li passa quelcom similar, no para de cridar, legislatura rere legislatura que la biblioteca municipal la faré aquí, i després tornar  a cridar i a xisclar, la biblioteca anirà allà.

Fa uns set anys que el GM d'Esquerra va demanar al ple Municipal del que en Pere era el responsable que s’actualitzés l' estat de la biblioteca ,ja que, en el seu moment va ser construïda per un cens de població molt per sota del que es disposava al moment de fer aquesta petició, aproximadament al 2015 hi havia 26 mil habitants.

A la pregunta del GM d' Esquerra, en Pere, l’alcalde de Salou, va contestar:-La biblioteca de Salou es farà ,i serà un edifici ben planificat, amb una organització de l'espai que respongui a les necessitats dels usuaris i s'adapti al constants canvis que es produeixen.

I vet aquí que van passant els anys,2015,2016...fins arribar al 2022 !!!i ara en Pere no ens sorprèn quan fa uns dies el tornem a sentir cridar que:- LA BIBLIOTECA DE SALOU ES FARÀ A L'EIX CÍVIC!!!

L’alcalde de Salou ,en Pere ja fa masses anys que s'està divertint cridant on a d'anar la biblioteca de Salou i la veritat és que de moment no hi és. Serà per això que en Pere cada dia crida i crida més a la bona gent de Salou i aquesta cada vegada se'l creu menys.

I a banda d’ EN PERE I EL LLOP… tot el repertori d’enganyifes d’en Pere… ja que es evident… que en tenim per fer-ne una col•lecció després de tants anys de DESgovern! 

Fem entre totes el canvi a Salou.