Salou

Notícia

Sebastià Domínguez, candidat d'ERC a Salou, es proposa fer un Salou "més equitatiu, més verd, més segur i participatiu"

Vol fugir de la vella política de pactes de despatx i liderar un Ajuntament més accessible a la ciutadania.

Unes 180 persones han omplert la Sala Europa del Centre Cívic de Salou per veure de primera mà la presentació de Sebastià Domínguez Sáez com a candidat dels republicans per a les properes eleccions municipals de 2023. Un acte que ha estat conduït per Glòria Garriga, membre de la secció local d'ERC, i que ha comptat amb la participació de Gabriel Rufián, Diputat al Congrés dels Diputats.Domínguez, que és regidor a l'Ajuntament de Salou des de 2019, ha posat en valor l'experiència de la darrera legislatura, que li ha servit per conèixer el funcionament de l'Ajuntament des de dins. Mostrant la seva vessant d'enginyer, el candidat salouenc ha fet una analogia entre la tecnologia i la política ja que les dues permeten millorar el desenvolupament de la societat.

  Pel que fa als motius que l'han empès a ser candidat, Domínguez creu que Salou necessita una transformació: "Volem un  Salou més verd, segur i sostenible". Per Domínguez, "Salou porta anys sense un projecte de ciutat. No ens podem permetre més desgovern". Considera també que s'ha de fugir de la vella política de pactes de despatx per donar el poder real a la  ciutadania.

Domínguez ha centrat el projecte d'ERC Salou en quatre eixos principals: la política d'habitatge, la seguretat, la governança eficient i accessible -que ha de dotar els salouencs de serveis de qualitat- i la sostenibilitat. En aquest darrer punt ha destacat que Salou ha de ser sostenible econòmicament i mediambientalment però també socialment ja que "ningú ha de quedar enrere".

Pel que fa al turisme, tan important en un municipi com Salou, Domínguez aposta per un turisme de qualitat, que aporti llocs de treball de qualitat i fer de la sostenibilitat un producte turístic.

Així mateix l'alcaldable s'ha compromès a fer un Salou pensant amb la gent, pels qui pensen com ell i pels qui no i on s'hi pugui caminar tant en cotxet com en cadira de rodes.