Salou

Totes les opinions

Joan Ramon Puigarnau Castelló

ATLETES REPUBLICANS

Molt s’ha parlat d'organitzar uns Jocs Olímpics d'hivern i poc dels seus protagonistes. Cal referir-se als esforçats atletes de la quotidianitat: Podem començar amb aquells que fa anys que  en un mercat competitiu sempre exigent amb les marques. A les seves empreses l'exigència és màxima, cal ser més ràpid i precisos en menys temps, poc importa si ens trobem en decadència física, abans de l'anhelada jubilació.

Marçal Curto Hoyos

Mobilitat Post Covid-19

Noves expressions formen part de la nostra realitat, la nova, la de fa dos mesos, distanciament social i distància de seguretat. I sembla que les haurem d’incorporar a les nostres vides durant molt de temps. Ara que ja portem gairebé dos mesos de confinament, en una ciutat pràcticament sense circulació, i amb una gairebé nul·la contaminació, ara que l’activitat econòmica comença a arrencar tímidament, potser és el millor moment per repensar, en com volem el Salou post COVID-19 i aprofitar per rectificar errors passats.

Joan Ramon Puigarnau Castelló

CARTA D’ACOMIADAMENT A LA PRECARIETAT

Des d'un formalisme republicà i socialista per acomiadar-nos del treball precari ens hem de servir d'igualtat d'oportunitats laborals basades en l'accés a la formació abaratit per l'estat de dret. Tanmateix avui en dia, les escales salarials estan molt polaritzades i als bregadors de la cultura de l'esforç no se'ls hi garanteix la seva tria vocacional per molt que s'hagin esllomat en el seu itinerari educatiu i professional.

@Xasal01

Reflexions des del confinament II

Quin és el principal problema  que ha de resoldre Catalunya per esdevenir un estat sobirà independent? Possiblement, si féssim la pregunta, el primer que ens vindria al cap és que el principal problema és l’estat espanyol, un estat enrocat en la defensa de la unitat d’Espanya per sobre de tot. Una idea tan arrelada a l’imaginari col·lectiu espanyol, que fins i tot fa que forces progressistes renunciïn  a defensar drets fonamentals, no sigui que algú els acusi de separatistes i de voler trencar Espanya.

@Xasal01

Reflexions des del confinament

Si ens centrem en “l'espai d'història concreta que ens pertoca, i el minúscul territori per viure-la”, dels quals parlava el poeta, ens adonem que estem patint la traca final d’uns anys convulsos. Estem en moments transcendentals on, sense pudor, les pitjors característiques dels mals governants, dels mals jutges, dels mals periodistes i de les males persones en definitiva, campen lliurement per l’estat espanyol.

ERC Salou donem suport als treballadors de Tempo

una trentena de treballadors de Tempo a les portes del consistori de Salou

Des d'ERC Salou volem donar suport als treballadors de l'empresa Tempo Facility Services SLU. Que el pròxim dia 26 començaran una vaga indefinida a tot el país per el endarreriment del pagament de la nòmina d'Octubre i la incertidumbre de quan cobraran la de Novembre. Els casi 35 treballadors de Tempo a Salou encarregats actualment de la neteja del mateix consistori, instal·lacions esportives, col·legis, la biblioteca, el mercat municipal, La Masia Tous, la Torre Vella, el Centre Obert Infantil i Juvenil 'El Dofí Màgic', entre moltes altres instal·lacions.