Sant Martí

Notícia

Plenari del Districte de Sant Martí (Març 2022)

El proper dijous 3 de març és dia de Plenari al Districte de Sant Martí. De nou, serà de nou un Ple presencial per als membres del Consell Plenari, podent-se seguir i intervenir des de casa. Com a cada plenari des d’ERC i per mitjà dels seus representants presentem i defensem diverses propostes, preguntes i precs per tal de millorar dia a dia, els nostres barris i veïnat.

En aquest cas presentem una sèrie de propostes centrades en temes com l’habitatge i la regeneració urbana a La Pau, demanem també la convocatòria de la Taula de Convivència del barri del Parc i la Llacuna. Finalment reclamem també la reposició de les escultures sostretes a Vila Olímpica i fem seguiment de la nostra proposta per a una millora i reurbanització del carrer Binèfar. A continuació trobareu un breu resum i documents de les propostes:
 

Proposició per a la diagnosi i regeneració urbana del barri de La Pau (veure document):

Coneixent la situació de presència de ciment aluminós als blocs del barri de La Pau i les reformes que algunes de els comunitats han de realitzar, presentem una proposició per a instar al Districte de Sant Martí a dur a terme les accions suficients i necessàries davant qui correspongui per tal de:
1- Que s’iniciï la diagnosi de l’estat estructural dels edificis del barri de La Pau.
2- Que el barri de La Pau sigui inclòs el més aviat possible al “Pla de Regeneració Urbana” gestionat per l’IMU.
3- Que s’inclogui el barri de La Pau entre el barris susceptibles de rebre en matèria de millores energètiques fons NEXT GENERATION.
 

Prec per a que es convoqui la Taula de Convivència del Parc i Llacuna  (veure document):

Atesa la represa de l’oci nocturn i les creixents molèsties al veïnat de la zona, presentem un prec per a que el govern municipal convoqui amb caràcter d'urgència la "Taula de Convivència del Parc i la Llacuna del Poblenou" reprenent així les reunions iniciades al 2016 i que van quedar aturades per la pandèmia i el tancament de l'Oci Nocturn.


Preguntem per les escultures i elements artístics sostrets a Vila Olímpica  (veure document):

Presentem una pregunta al govern del Districte:
Quan té previst el districte de Sant Martí reposar tant les plaques, en homenatge a esportistes de la plaça dels Campions, com l'escultura Voga, de la plaça de Tirant lo Blanc, que van ser robades de l'espai públic al barri de la Vila Olímpica l'any 2018 i per quin motiu no s'ha fet encara? 


Seguiment del prec sobre la reurbanització del carrer Binèfar (veure document):

Atès que en el plenari del dia 7 d’octubre de 2021 es va acceptar un proposició prec presentat pel Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell Plenari del Districte de Sant Martí, demanem:
Que el govern del Districte de Sant Martí dugui a terme les accions suficients i necessàries per tal que : Es dugui a terme la reurbanització del carrer Binèfar, abans de final d'aquest mandat, i, amb caràcter d'urgència, s'habiliti a la voravia del carrer Binèfar (banda mar) l’accés per als serveis del Casal de Gent Gran Verneda Alta i el CEM Verneda, així com que es revisin i reubiquin les dues places per a persones amb mobilitat reduïda que es troben davant del gual del CEM Verneda.


Podreu seguir el plenari al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=b801r31WH18
 
Recordeu que podeu trametre les vostres propostes i consultes a [email protected], als Casals o als diferents consellers i conselleres de Districte.