Sant Martí

Qui som

Esquerra Republicana Sant Martí som la Federació Comarcal d'Esquerra Republicana als 10 barris del districte de Sant Martí de Barcelona: el Besòs i el Maresme, la Verneda i la Pau, Sant Martí de Provençals, Provençals de Poblenou, el Clot, el Camp de l'Arpa del Clot, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou i la Vila Olímpica del Poblenou.

Som un projecte d'esquerres de socialdemocràcia àmplia, republicà i feminista que lluita per la transformació dels nostres barris i de la nostra societat per a aconseguir que siguin més justos, solidaris, sostenibles i sense desigualtats entre persones i territoris.

La història del partit, fundat el 1931, és un relat de lluita per la sobirania del nostre país i la justícia social, entenent-les com dues cares d'una mateixa lluita irrenunciable. Sempre amb la voluntat de representar els interessos de les classes populars.

Volem ser un espai obert de servei a les nostres veïnes i veïns, una eina per a ajudar la gent, per tant estem a la disposició de totes i tots vosaltres, veïnes, veïns i també entitats i teixit associatiu dels nostres barris. Us animem que us poseu en contacte amb nosaltres per a compartir idees, preocupacions i tot allò que considereu.

Podeu visitar-nos a qualsevol de les nostres dues seus al Poblenou-Besòs (consulta aquí agenda i horaris) o a Clot-Verneda (agenda i horaris) o contactar amb nosaltres via mail.

Adreça electrònica: [email protected]
Adreça (Poblenou-Besòs): Espronceda, 76
Adreça (Clot-Verneda): Bassols, 26
Imatge