Sant Adrià de Besòs

Notícia

ERC Sant Adrià alerta de la manca de contractes en serveis públics importants com el clavegueram

La formació republicana denuncia públicament que el manteniment del clavegueram no té contracte, una problemàtica que es repeteix i s'estén en molts d’altres serveis, en un nou exemple de deixadesa en la gestió diària per part de l’equip de govern
 
ERC Sant Adrià denuncia públicament que, ara mateix, no hi ha contracte del servei de manteniment del clavegueram de la ciutat. Fa quatre mesos es va realitzar una licitació pública, un concurs públic, a la qual s’hi van presentar dues empreses. D’aquestes, una ha impugnat el procés, de manera que ha quedat aturat.
 
Malauradament, aquesta situació no és la primera vegada que es dona. Darrerament l’Ajuntament ha tingut problemes amb els contractes d’altres serveis públics importants, com ara la neteja, l’enllumenat, o el manteniment de parcs i jardins. Al seu torn, també s’han fet públics problemes amb els terrenys que ocupa l’històric Club de Tennis, que ha de sortir a licitació i el plec encara no està preparat, fet que, com a conseqüència, ha generat incertesa sobre el seu futur i ha comportat ja el tancament de l’establiment subarrendat, l’Egalité..
 
Lamentem profundament que l’equip de govern no sigui prou resolutiu per evitar arribar a aquestes situacions. La manca de previsió i de planificació per fer front a aquestes problemàtiques genera una sensació de descontrol i de desidia absoluta que contribueix a generar preocupació entre els i les ciutadanes adrianenques.