Sant Adrià de Besòs

Notícia

ERC Sant Adrià dóna el tret de sortida al nou curs polític amb el seu tradicional dinar de germanor adrianenc

Els republicans van realitzar el tradicional dinar de germanor de Festa Major, comptant amb la presència de la regidora barcelonina Elisenda Alamany, i la diputada Ana Balsera
 
Com ja és tradició, cada setembre ERC Sant Adrià realitza en el context de festa major adrianenca, el seu dinar de germanor per tal de fer cohesió entre militants i amics i preparar el nou curs polític. Enguany, també celebrat a l’espai del Museu d’Història i Immigració de Catalunya, van comptar amb la presència de dues convidades molt especials,  la regidora a Barcelona, Elisenda Alamany, i la diputada al Parlament, Ana Balsera.
 
Als parlaments previs al propi dinar, el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Sant Adrià, Rubèn Arenas, va iniciar el discurs agraint l’assistència i remarcant la importància de tornar a treballar en equip per a garantir l’èxit en les municipals de 2023. “Sant Adrià es desfà lentament i progressiva, però el nostre repte és el de refer Sant Adrià. [...] Així que és el moment de remar amb força en aquests nou mesos que ens queden i de fer-ho plegats, perquè això va de tots. Som tots un equip que quan es posa a funcionar, és imparable”, deia Arenas.
 
Als seus torns, Balsera i Alamany van insistir en la importància de guanyar en ciutats com Sant Adrià, vitals per a poder avançar amb el projecte republicà d’ERC. I aquesta victòria només es pot aconseguir sent al costat de la gent.
 
En acabar l’acte, es va procedir al dinar, el qual va comptar amb la presència d’una cinquantena de persones, sent un èxit de participació després de més de dos anys d’aturada a conseqüència de la pandèmia.