Sant Adrià de Besòs

Notícia

Esquerra Republicana aprova una moció d'impuls del polígon Montsolís i una en defensa de l'ajuntament de Badalona

Montsolís, Rubèn Arenas
Pla d'impuls del Polígon industrial Montsolís
El grup municipal d'ERC ha aprovat aquest dijous dues mocions presentades al ple municipal. La primera proposa una sèrie de mesures d'impuls del polígon industrial de Montsolís. La segona, presentada amb SAeC, en defensa de la democràcia i la sobirania local.

Entre els nou acords de la moció d'impuls dels polígons, començant pel de Montsolís, aprovats al ple destaca la inclusió d'una calendarització i d'un pressupost que creïn un marc de treball realista. També s'hi demana la implementació de fibra òptica per augmentar la competitivitat del polígon i la reparació del ferm dels carrers.
 
Rubèn Arenas ha volgut destacar l'obertura de la universitat i la seva privilegiada situació geogràfica que "fan encara més patents les potencialitats dels nostres polígons i la urgència de dotar-los de contingut per evitar fer perdre el tren de la tecnologia i la innovació a la nostra ciutat".

Defensa de la democràcia i la sobirania local
Per altra banda, arran de la denúncia presentada pel PP de Badalona contra l'ajuntament badaloní per l'obertura el passat 12 d'octubre, ERC ha presentat, conjuntament amb SAeC, una moció en defensa de la sobirania local que també ha estat aprovada. La moció "expressa tot el suport al govern de Badalona com a representant democràtic de la ciutadania i als acords pels quals han estat requerits per via judicial prohibint l'exercici de la sobirania local democràticament aconseguida".
 
Segons Antoni Vélez "l'atac jurídic i polític dirigit contra el Govern de Badalona per part dels poders vinculats al Partit Popular, vol aconseguir per via judicial allò que no sap resoldre per via democràtica".
 
Pregunta sobre l'estat del Marina-Besòs i les deixalles a les vies del tren
En el torn de preguntes i precs els regidors d'ERC han requerit l'equip de govern per conèixer la situació del complex esportiu Marina-Besòs. Aquest equipament esportiu presenta greus deficiències en el servei i el passat dimarts va quedar-se sense aigua calenta, incomplint els plecs de condicions de la concessió que ostenta Gimsport, empresa que acaba d'entregar les claus del poliesportiu a l'ajuntament.

Els regidors d'Esquerra han expressat la seva preocupació per la situació dels treballadors del poliesportiu així com de les associacions i clubs de la ciutat que utilitzaven aquestes instal·lacions per a les seves activitats.

També han aprofitat el torn de preguntes per requerir més informació respecte a les actuacions que s'estan fent als laterals de les vies del tren, i en quin estat es troba el contenciós administratiu amb Adif per la brutícia que hi ha acumulada.

  • Pla d'impuls del Polígon industrial Montsolís