Sant Adrià de Besòs

Notícia

Gabriel Rufián carrega contra els falsos demòcrates en un acte multitudinari a Sant Adrià

Gabriel Rufián a Sant Adrià
Gabriel Rufián a Sant Adrià
El diputat al congrés d’Espanya Gabriel Rufián ha visitat aquest dissabte Sant Adrià en un acte que ha acollit vora 300 persones. L’acte s’ha fet a peu dret després que l’ajuntament no hagi tramitat el permís ni facilitat les cadires sol·licitades.

Pujat a una de les pilones d’acer de davant de l’ajuntament Gabriel Rufián ha recordat que “aquells que estan contra el referèndum amb el puny en alt, o els sobra el puny, o els falta ideologia”. En la seva intervenció ha recordat els més de 120.000 desapareguts en les cunetes, i ha cridat als ciutadans a anar a votar en honor seu: “Ja no es tracta d’independència sí o independència no, es tracta de democràcia”.

El diputat al congreso ha recordat el passat humil de Sant Adrià, i les gents que van venir de fora de Catalunya per “construir barris on només hi havia fang”. Ha recordat que la això ho fem per construir escoles i serveis per al poble. “No permeteu que us diguin que guanyar un país front una urna és impossible. Perquè falten el respecte als vostres avis i als vostres pares”.

Els regidors Antoni Vélez i Rubèn Arenas, han recordat durant l’obertura i tancament de l’acte la falta de col·laboració de l’ajuntament en el desenvolupament de la campanya de l’1 d’octubre, i han recordat que “malgrat li pesi a l’ajuntament, a Sant Adrià l’ú d’octubre votarem. Hi haurà col·legis i meses”.

L’acte ha concentrat més de 250 persones, i s’ha celebrat sobre les pilones de ciment, després que l’ajuntament no hagi contestat la petició de permís presentada per ERC i no hagi facilitat el material que s’hi sol·licitava. Al final de l’acte, un cop Rufián havia marxat, dos agents de la policia local han mirat des de la porta de l’ajuntament, juntament amb regidors del PSC i Ciutadans, però no han intervingut, com sí havien fet al matí durant un acte de la CUP, en que han requisat material i obligat a desmuntar.