Sant Adrià de Besòs

Notícia

Esquerra Sant Adrià defensa al ple el dret al descans dels veïns en plenes molèsties pels festivals d’estiu

Mocions
El ple de Sant Adrià ha aprovat per unanimitat una moció d’Esquerra Republicana en què reclama garantir el dret al descans dels veïns i veïnes. Les queixes per les molèsties del recent Barcelona Beach Festival i d’altres festivals que es fan al Fòrum durant l’estiu han fet saltar totes les alarmes.

La moció proposa endegar un pla de prevenció dels alts nivells acústics instal·lant sonòmetres a diferents punts de la ciutat. Els republicans demanen que els resultats d’aquestes medicions siguin públics i puguin servir per fer les denúncies pertinents si els festivals que es fan a la ciutat excedeixen els límits legals establerts.

La moció va ser defensada per un representant de la plataforma AireNet, i va ser aprovada amb el vot favorable dels 21 regidors que formen el consistori.

Per al regidor Rubèn Arenas “El descans és un dret fonamental de les persones, i amb l’arribada de l’estiu i festivals com el Cruïlla o el Primavera Sound, aquest es veu afectat per a les persones no només de Sant Adrià, sinó també de Badalona, Montgat o fins i tot el Masnou”.

En el mateix ple ERC també ha presentat una moció per a la municipalització del poliesportiu Marina-Besòs.