Sant Adrià de Besòs

Notícia

David Oliver escollit nou president d’Esquerra Republicana a Sant Adrià

  • Moment de l'assemblea
  • David Oliver en el moment de la votació
  • La nova executiva local
 
En una assemblea celebrada el passat divendres la secció local ha reorganitzat la seva executiva després de l’èxit de les eleccions municipals. La nova executiva d’Esquerra Republicana a Sant Adrià consolida les persones que formaven part i amplia amb noves cares provinents dels barris.
 
David Oliver, fins ara secretari de política municipal d’ERC Sant Adrià, ha estat escollit aquest divendres, per ampli consens, president de la Secció Local dels republicans. Pol Carrión deixa la presidència després d’assumir l’acta de regidor el passat 15 de juny.

Amb aquest canvi. la secció continua la forma de fer d’ERC, de no acumular càrrecs en les mateixes persones, fomentant noves incorporacions i ampliant constantment les estructures del partit a nivell local.

A més, amb aquesta decisió, es permet a Carrión centrar-se en la tasca de regidor, deixant pas a noves cares en la presidència local. Carrión, però, no es desvincula de l’executiva ja que acompanyarà Oliver des de la vicepresidència i la secretaria d’Organització.

Per David Oliver “Aquest és un gran repte que assumeixo amb orgull i il·lusió. A nivell local tenim una gran responsabilitat amb la ciutat com a segona força municipal, i, a nivell nacional, estem en un moment històric molt greu, amb el nostre president a la presó i diversos companys i companyes empresonats i a l’exili.

Entre les cares noves destaca la de Claudi Villagra, que serà el secretari de nova ciutadania i Martí Oliver que assumirà la secretaria de Xarxes socials, de nova creació. També es crea la secretaria de Moviments Socials, que tindrà a Mercè Curto al capdavant i Cesc Soriano serà el portaveu del Jovent Republicà dins l’executiva.

L’executiva es completa amb dues vocalies que recauen en Manel Rubí i Toni Hernández i un responsable del local i material, Andrés Vélez.

Una nova etapa després de l’èxit del 26M
La renovació respon a la necessitat de reorganitzar-se després dels resultats obtinguts el 26M, que van situar Esquerra Republicana com a segona força municipal amb cinc regidors.
Ampliant-la amb l’objecte de consolidar la feina feta i poder tenir més presència als barris de la ciutat.
 
Amb aquests canvis a l’executiva es vol permetre als regidors compatibilitzar les seves responsabilitats dins la secció local amb la seva tasca de representants de la ciutadania.