Sant Adrià de Besòs

Butlletins digitals

Butlletí agost 2018

Comencem el curs polític com sempre amb la festa major de Sant Adrià. Enguany tornarem a celebrar un dinar de germanor el dissabte 8 de setembre a la barraca del Jovent Republicà a la Rambleta, en el qual ens hi acompanyarà la Marta Vilalta, portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Llegeix
Butlletí juliol 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per a garantir el dret al descans dels veïns i veïnes de Sant Adrià. També hem presentat una moció per reclamar un cop més la municipalització del Marina-Besòs com a millor model de gestió i per garantir els llocs de feina dels treballadors i treballadores.

Llegeix
Butlletí juny 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per a la millora de l'accessibilitat de totes les parades d'autobús de Sant Adrià. També hem aprovat una moció per manifestar la desproporció judicial en el cas dels joves d'Altsasu i copresentat mocions a favor de declarar la figura històrica i tradicional dels passadors com a patrimoni etnològic propi de la ciutat i per adherir-nos a l'Associació de Municipis i Entitats per l'aigua pública.

Llegeix
Butlletí maig 2017

Aquest mes hem aprovat una moció per a la creació d'un pla local de Residu Zero. Volem un Sant Adrià que vagi més enllà de la correcta separació i que aspiri a no generar residus. També hem copresentat una moció de rebuig a la sentència de "la Manada" i votat a favor de codemnar els atacs militars d'Israel a la Franja de Gaza.

Llegeix
Butlletí abril 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per millorar la seguretat dels vianants a Sant Joan millorant els espais d'aparcament. També hem donat suport a la monitorització i control del CCAACB i hem rebutjat l'ordenança que regula la taxa dels poliesporius. Volem la seva municipalització!

 

Llegeix
Butlletí març 2018

Aquest mes hem aprovat una moció per sol·licitar l'apropament i excarceració dels presos. Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament demana l’excarceració dels presos independentistes. També hem donat suport a l'entitat Proactiva Open Arms i hem aprovat la creació d'una oficina receptora de propostes per al futur de les Tres Xemeneies.

Llegeix