Sant Adrià de Besòs

Butlletins digitals

Butlletí febrer 2018

Al ple de febrer vam presentar una moció de rebuig a la nominació de María Elósegui al TEDH per les seves declaracions contra l'homosexualitat i la transsexualitat. Una persona que està aspirant a arribar al Tribunal Europeu dels Drets Humans, i que està negant un dret tan bàsic com és el dret a la llibertat sexual, pensem que no té cabuda.

Llegeix
Butlletí gener 2018

Al ple de gener vam presentar conjuntament amb d'altres formacions una moció en suport de la campanya "No al amianto" de jubilats de Macosa-Alstom afectats per l'amiant; i ens vam adherir a demanar el soterrament de les línies elèctriques aèries.

Llegeix
Butlletí desembre 2017

El ple de desembre ha estar marcat pel record de la Kenia, víctima de la violència masclista a la nostra ciutat. A més vàrem aprovar una moció d'Esquerra Republicana per la creació d'una Oficina Local de Turisme a Sant Adrià; i ens vam abstenir en el dictàmen per l'aprovació definitiva de les ordenances fiscals 2018.

Llegeix
Butlletí novembre 2017

El ple de novembre va estar marcat per l'absència de mocions, només va haver-hi una conjunta dels partits d'esquerres per commemorar el Dia Internacional contra la violència de gènere. Vam aprofitar per poder preguntar l'equip de govern sobre diversos temes al torn de precs i preguntes; i ens vam abstenir en un dictàmen per l'adhesió a un acord marc per contractar la llum amb Endesa.

Llegeix
Butlletí setembre/octubre 2017

Dilluns 16 d'octubre vam celebrar el ple que s'havia de fer el 25 de setembre i l'equip de govern va retrasar. Va ser un ple tens on novament l'actitud del PP va tornar a encendre els ànims. La part política va girar entorn al referèndum de l'1 d'octubre i la posició "equidistant" del PSC va decantar que alguns punts de la nostra moció fóssin aprovats, i d'altres no.

Llegeix
Butlletí juliol 2017

Hem demanat adherir-nos a l'Agència Tributària de Catalunya però els vots contraris de PSC i ICV-EUiA han fet que no s'aprovés la nostra moció. També hem aturat dues mocions que proposaven declarar il·legal el referèndum de l'1 d'Octubre i celebrar el 12 d'octubre.

Llegeix