Sant Adrià de Besòs

Notícia

Temes de ciutat

Sant Adrià, Tres Xemeneies
Vista de Sant Adrià

Tot seguit us presentem un recull dels principals temes que la ciutat de Sant Adrià de Besòs té pendent de solucionar i el nostre posicionament al respecte.

Pisos turístics: La moratòria de la llicència d'hotels a la veïna ciutat de Barcelona i la creixent edificació de Sant Adrià, ha fet créixer la pressió turística a la nostra ciutat, i han augmentat el nombre de pisos turístics a Sant Adrià sense que hi hagi cap regulació al respecte. Aquest nou escenari fa encarir els preus del lloguer i provoca una gentrificació als nostres barris i cal entomar-ho.


Camp de la BotaCamp de la Bota: Durant el franquisme més de 1.700 persones van ser afusellades a la nostra ciutat, el que situa Sant Adrià en el mapa de la memòria, i des d'Esquerra Republicana treballem perquè la memòria de totes les persones a qui van arabassar la vida sigui dignificada com cal.Soroll i dret al descans: El dret al descans de les persones és un dret fonamental per la seva implicació amb la salut. Dormir bé i descansar és necessari per tal de mantenir un bon estat de salut. Volem que els veïns i veïnes de Sant Adrià puguin descansar a les nits.locals.esquerra.cat/santadria/pagina-estatica/una-proposta-pels-nostres-poliesportiusPoliesportius: Cal repensar el model que vol Sant Adrià per gestionar els seus poliesportius. Durant el passat s'ha basat en què la ciutat costejava les instal·lacions socialitzant els costos, i més tard un privat en privatitzava els beneficis amb una concessió. Pensem que la municipalització n'és la millor solució.
Obres de la Rambleta: La necessària remodelació de la Rambleta ha esdevingut un nou maldecap per als veïns i veïnes de Sant Adrià. Primer amb la tala indiscriminada dels arbres que hi havia a la Rambleta, i després amb l'aparició de contaminació per metalls pesants en el terra de la Rambleta.