Santa Margarida i els Monjos

Notícia

La manipulació informativa a SMiMonjos

El mínim que es podria exigir a una informació de l’Ajuntament de SMiMonjos és que fos veraç. Certament, hi ha d’altres valors informatius que ens agradaria afegir: transparent, clars, al servei de tots els veïns i veïnes, immediats, ...
El passat dia 4 de juliol al web de l’ajuntament hem pogut llegir la crònica manipulada del segon ple municipal on no hi consta cap dels arguments d’Esquerra sobre els importants sous, indemnitzacions, o complements adjudicats a l’alcaldessa, a les regidores del govern, o a la persona de confiança qui, dit sigui de passada, no necessitarà cap qualificació, ni formació i entrarà a treballar sense fer cap oposició, ni selecció prèvia.
Des d’Esquerra recomanem la lectura de la informació publicada a la pàgina de l’ajuntament - http://bit.ly/30cNuAU - llegeixin i podran veure coses tan inversemblants com que “augmentant el sous del govern i de l’oposició, la despesa de retribucions és menor ”.
Del primer Ple d’aquesta legislatura, celebrat el dia 15 de juny - https://youtu.be/MwzbXfdNQcM -  , el partit del govern no va voler publicar cap fotografia on hi hagués tots els membres del nou consistori, tal com és habitual i van fer tots els altres municipis. Fotografies que es van poder veure a la premsa comarcal d’aquella setmana (El 3 de vuit, La Fura, El Cargol, etc).  De l’únic municipi on no va sortir cap fotografia del primer Ple va ser de SMiMonjos.  Això si, van publicar una fotografia de l’equip de govern, que actualment encara està a les xarxes i on no existeixen els regidors de l’oposició.
A Esquerra ens comprometem a seguir treballant per la veracitat, la llibertat d’expressió i la democràcia a l’ajuntament de SMiMonjos.