Sant Andreu de la Barca

Notícia

Candidatura transversal municipal

Des d’ERC-SAB, després de copsar diverses opinions de la ciutadania santandreuenca i de fer un debat intern, volem expressar el següent:
- Tenim el convenciment que Sant Andreu de la Barca necessita en aquests moments una candidatura on el denominador comú sigui el republicanisme des de tota la seva transversalitat.
- L’1-O va demostrar la força, la solidaritat, l’esperit republicà i la transversalitat de la comunitat cívica santandreuenca.
- A Sant Andreu de la Barca cal un govern municipal que cregui fermament en la democràcia i tingui el convenciment i la capacitat d’aplicar polítiques que combatin les desigualtats i defensin la justícia social.
- La nostra proposta no és una candidatura tancada a independentistes sinó una candidatura transversal, oberta a tothom que cregui en els valors republicans i en fer de Sant Andreu de la Barca un lloc on l’important siguin les persones que hi viuen.

Desde ERC-SAB, después de captar diversas opiniones de la ciudadanía santandreuenca y de hacer un debate interno, queremos expresar lo siguiente:
- Tenemos el convencimiento que Sant Andreu de la Barca necesita en estos momentos una candidatura donde el denominador común sea el republicanismo des de toda su transversalidad.
- El 1-O demostró la fuerza, la solidaridad, el espíritu republicano y la transversalidad de la comunidad cívica santandreuenca.
- En Sant Andreu de la Barca hace falta un gobierno municipal que crea firmemente en la democracia y tenga el convencimiento y la capacidad de aplicar políticas que combatan las desigualdades y defiendan la justicia social.
- Nuestra propuesta no es de una candidatura cerrada a independentistas si no una candidatura transversal, abierta a todas las personas que crean en los valores republicanos y en hacer de Sant Andreu de la Barca un sitio donde lo importante sean las personas que viven en él.