Sant Boi de Llobregat

Notícia

Esquerra Sant Boi renova i enforteix la seva Executiva local per encarar el nou mandat

El president Jaume Sans presentant els membres de la seva candidatura
El president Jaume Sans presentant els membres de la seva candidatura
Dimarts 29 d’octubre Esquerra Sant Boi va renovar la seva Executiva local per tal d'entomar amb més força i determinació el nou cicle polític iniciat després de les darreres eleccions municipals, on enguany Esquerra va obtenir 5 regidors. El nou òrgan gestor haurà d'encarar, des de l'àmbit local, la situació política del país després de la sentència de l'1 d'Octubre, així com unes noves eleccions espanyoles el proper 10 de novembre.

En Jaume Sans, actual regidor de Sant Boi i president de l'Executiva sortint, renova la confiança de la militància i continuarà al capdavant de la secció local, amb la col·laboració de la Teresa Vives, que assumirà la vicepresidència. L’Executiva comptarà amb dues regidores més: la Rosa Mur, que agafa el relleu a la Secretaria de Política Municipal, i l'Andrea Martínez, que es manté com a Secretària de Dones. D'aquesta manera, Sans constitueix una Executiva molt propera al Grup Municipal d'Esquerra Sant Boi.

Tot i que el gruix de l’Executiva es manté, alguns dels membres anteriors canvien de rol, com és el cas de Pablo Rodríguez, que passarà a ocupar la Secretaria d’Imatge i Comunicació i també hi haurà canvis en una àrea important com és Organització, càrrec que ara ostentarà Mireia Mendoza. Es consolida així l’aposta per una Executiva àmplia i diversa que aposta pel talent sorgit de les dues campanyes electorals anteriors. Sans també ha volgut deixar palès la seva voluntad per continuar “cohesionant la Secció Local de Sant Boi i fer l'Executiva més propera i accessible als simpatitzants, amics i militants de base”.

Val la pena destacar també l'aposta per la feminització de l’òrgan executiu amb més del 50% de dones, i pel rejoveniment i la feina de formació amb la incorporació regular de diversos membres del Jovent Republicà de Sant Boi.

Molta sort i encerts a la nova Executiva per afrontar tots els reptes presents i futurs, tant a la ciutat com al país, que de ben segur no seran pocs.