Sant Boi de Llobregat

Notícia

ERC estudia posar una querella al PSC i a les seves Joventuts per un article publicat en la seva pàgina web

No és la primera vegada que les Esquerra i les JERC han de suportar els insults i les mentides d'aquells que s'anomenen socialistes. Després d'acusacions de col·laboració amb ETA i comparacions amb el règim franquista, aquest cop s'acusa a les JERC de destruïr el mobiliari urbà i pintar les seus d'altres partits polítics, cosa totalment falsa. A més, ho fan sense cap mena de prova.

Per si això fós poc, es titlla l'esquerra independentista santboiana de botxí de l'immigració a Catalunya, i es posen en boca nostra comentaris xenòfobs sobre la pròpia immigració com ara els qualificatius de "xarnegos de merda", fet que trobem del tot imperdonable per la descarada mentida que representa.

Aquí, els únics que semblen no tenir cap mena de respecte per la procedència i la cultura d'altri són ells, doncs en el mateix article aprofiten per fer comentaris despectius de l'Himne Nacional del nostre país, així com de la bandera estelada.

Podríem seguir enumerant la gran quantitat de barbaritats que s'han dit en un parell d'articles, però Esquerra i les JERC hem preferit tramitar una denúncia i no respondre a les provocacions d'aquells que entenen la política com l'art de l'insult i la catalanofòbia.