Sant Cebrià de Vallalta

Notícia

GRAN INAUGURACIÓ DE LA PLAÇA 11 DE SETEMBRE


Ahir es va fer realitat una de les obres més remarcables del govern municipal d'Esquerra Republicana de Sant Cebrià, la plaça 11 de setembre.
Acompanyats de moltes Cerbrianenques i Cebrianencs el govern municipal va inaugura aquest nou espai públic, un espai que la regidora Anna Rodón va posar en valor i que té com a objectiu promoure l'educació, el lleure i la socialització.
El batlle, Albert Pla, va donar les gràcies a totes les persones que han fet possible l'obra i va posar de manifest que aquest nou espai vol ser part de la història, la cultura, l'educació i el gaudí del present i el futur de les veïnes i els veïns de Sant Cebrià de Vallalta.
Tot seguit, la tradicional tallada de cinta va donar pas a la hissada de la Senyera amb els Segadors de fons. Posteriorment, hi va haver ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Granollers. Un pica-pica per tots els assistents va posar punt final a l'acte.

La plaça 11 de setembre compta amb 5 espais diferenciats, un parc infantil, una zona amb taules de pícnic de descans i lectura, la plaça dura, les grades i un escenari. La plaça està capitanejada pel monument en honor a la Diada Nacional de Catalunya, fet remarcable, ja que ara sí, Sant Cebrià té un espai més que digne per a la celebració de la nostra Diada.

Així doncs, en aquest mandat, el govern Republicà de Sant Cebrià ha pogut inaugurar 3 grans projectes molt remarcables pel municipi. La zona lúdic-esportiva, l'Institut-Escola el Pi Gros i la Plaça 11 de Setembre.

La gent d'Esquerra seguim treballant per a tu, seguim treballant per a Sant Cebrià!

Seguim fent Camí