Sant Cebrià de Vallalta

Qui som


Benvingudes i benvinguts a la pagina web de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Cebrià de Vallalta.

En aquest portal us podreu informar i conèixer totes les noticies i activitats que estan relacionades amb la nostra secció local i la seva història.

Els qui estem treballant des d’Esquerra Sant Cebrià som gent propera, oberta i compromesa amb el poble. La nostra manera de fer i ser, és actuar des de la proximitat i el diàleg. Som persones que treballem per a les persones i això és el que ens defineix.

Esquerra Sant Cebrià treballem per les necessitats de les vilatanes i els vilatans, per intentar resoldre de la millor manera possible els seus problemes, i treballem per aconseguir la independència dels nostre país; perquè creiem que ser independents ens farà més pròspers i més lliures.

Som a les xarxes socials! Busca’ns i segueix-nos! Finalment, voldria transmetre-us que restem oberts a que ens feu arribar qualsevol comentari, idea o suggeriment, si vols contactar amb nosaltres posa't en contacte amb nosaltres al  649458554 o a [email protected]

Benvinguts a la nostra pàgina web i gaudiu de la visita.

Salut i República!

Àngel  Mondejar
President ERC – Sant Cebrià de Vallalta
Imatge