Sant Cugat del Vallès

Notícia

La Sala Clavé de La Unió acollirà enguany la celebració del Dia Mundial del Teatre, diumenge 27 de març

La Taula d’Arts Escèniques de Sant Cugat presenta l’espectacle “Píndoles teatrals”, en el qual participen 11 companyies de teatre amateur de la ciutat
 
L’elevada participació d’enguany ha fet que les representacions es facin en dos blocs, un al matí i un a la tarda
 
Per celebrar EL Dia Mundial del Teatre 2022, diumenge 27 de març, la Taula d’Arts Escèniques de Sant Cugat presenta l’espectacle “Píndoles teatrals”, en el que hi participen 11 companyies de teatre amateur de la ciutat. Les representacions es faran a la Sala Clavé de La unió Santcugatenca, en horari de matí i tarda.
 
L’espectacle “Píndoles teatrals” és un projecte participatiu que es crea i s’organitza des de la mateixa Taula d’Arts Escèniques, amb la col·laboració de l’Ajuntament. En aquesta edició està coordinat per Carme Ballesteros, de Magma 2011 i Ferran de Juan, de Fila Zero, escollits per la mateixa taula.
 
Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura: “l’èxit de participació de les companyies en aquesta edició fa palesa la fortalesa del teatre amateur de Sant Cugat i alhora la gran feina de la Taula d’Arts Escèniques en favor de la cultura santcugatenca. Desitjo que diumenge sigui també un èxit de públic”.
 
L’elevada participació d’enguany, amb un total d’onze companyies, ha fet que la representació de la dotzena de “Píndoles teatrals” es faci en dos blocs, un en horari de matí i el segon, a la tarda.
 
En el primer bloc,  de 12 a 14 h, hi participaran:
 
* Tallers de Teatre Sílvia Servan (2 grups): “ Assemblea extraordinària” i “Píndoles cinematogràfiques En blanc i negre
* Teatre a l'ombra: “L’home prenyat”
* Magma 2011: “Vostè perdoni, senyoria”
* Mira-sol Teatre: “La senyora Gertrudi”
* El Cercle: “L’aire del temps”
 
I en el segon bloc, de 18 a 20 h, hi participaran:
 
* Grup de Teatre Espiral:  “La dignitat de viure (i de morir)”
* dXOC teatre:  “T’estimo”
* Amics de Pedra i Sang : “ Auditoria de convivència”
* Oh- Vàries!:  “Jo sóc tu”
* Fila Zero:  “L’espera”
* Teatre Musical Aula de So: “La llamada”
 
L’entrada als espectacles és gratuïta, no obstant això cal reservar prèviament la invitació a centresculturals.santcugat.cat
 
 
Taula d’arts escèniques
 
La Taula és un òrgan aglutinador d’entitats del municipi, dinamitzador de la cultura local i forma part del Consell de cultura. La configuren 15 entitats: Amics de Pedra i Sang, Els Marxosos del Vallès, Amants del Teatre, Teatre Musical Aula de So, Teatre a l'ombra, Can Ninot, Fila Zero, Magma 2011, Ateneu Santcugatenc, dXOC Teatre, Mira-sol Teatre, Grup de Teatre Espiral, Tallers de Teatre Sílvia Servan, Les Xandrines i Aire Teatral.
 
S’adjunta cartell de “Píndoles Teatrals 2022”