Sant Cugat del Vallès

Notícia

L’assemblea d’ERC renova la confiança en l’alcaldessa Ingla per revalidar l’alcaldia de Sant Cugat

L’assemblea de la secció local d’Esquerra Republicana ha ratificat aquest dimarts l’alcaldessa, Mireia Ingla, com la cap de llista que concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Així doncs, l’alcaldessa de Sant Cugat ha revalidat la confiança de les bases republicanes, després d’encapçalar la llista als comicis del 2019 que la van catapultar a l’alcaldia amb l’actual govern del canvi. La seva ha estat l’única candidatura que s’ha presentat a la trobada que ha tingut lloc a la Casa de Cultura, i ha rebut el 96% dels vots emesos.

En el seu discurs davant la militància d’ERC, el Jovent Republicà i els amics d’ERC amb dret a vot, Ingla ha manifestat que ‘hem vingut aquí per quedar-nos. Que Esquerra Republicana tingui l’alcaldia no és casualitat. Ocupem la centralitat política del país i també de la ciutat. Som la formació més preparada i que tenim més clar cap a on ha d’anar la ciutat en els propers anys’.

Ingla s’ha referit a prioritats com la de l’habitatge públic, per arribar al 10% en els propers anys. ‘Volem que viure a Sant Cugat deixi de ser un somni i un repte per a molta de la seva ciutadania. Sabem que no serà fàcil, però estic
molt orgullosa d’encapçalar un govern que per primera vegada ha posat aquesta qüestió com a prioritat a l’agenda municipal’, ha explicat. També s’ha marcat com a repte continuar treballant per una mobilitat a adaptada als nous
temps i que la ciutat continuï sent un pol d’atracció per a empreses i generadora d’ocupació. ‘Aquests són alguns dels factors que expliquen la qualitat de vida de què gaudim a Sant Cugat, però hem de treballar per adaptar-los als estàndards del segle XXI i socialitzar així aquest benestar perquè arribi a tota la ciutadania de Sant Cugat. No volem deixar ningú enrere’.


El partit celebrarà el proper dilluns un acte a la plaça de Barcelona que portarà per nom ‘Sant Cugat, ciutat de futur’ i que comptarà amb la participació del president de la Generalitat, Pere Aragonès. En aquest acte, l’alcaldessa explicarà
el projecte amb què vol portar Sant Cugat cap als propers anys. La trobada també tindrà com a protagonistes el santcugatenc Raül Romeva i la regidora de Barcelona Elisenda Alamany.

La trobada d’aquest dimarts també ha servit perquè la militància expressi el seu suport a Ingla, després de la notificació que l’insta a executar una sentència judicial que ja va complir contra la seva voluntat ara fa mesos, i sota l’amenaça d’una multa setmanal de 500 euros.