Sant Cugat del Vallès

Notícia

El “Fem Barri” Monestir-Sant Francesc mostrarà el 21 de maig la força i la vitalitat d’aquest barri

Els Jardins de Sant Francesc acolliran a partir de les 11h actuacions musicals, dansa, mercats solidaris, activitats infantils i tornejos esportius, entre d’altres
 
L’objectiu és crear un espai de trobada entre el veïnat, els comerços i les entitats per donar a conèixer el barri i els seus recursos
 
Després de dos anys de pandèmia, la jornada festiva “Fem Barri” tornarà de nou el dissabte 21 de maig per crear comunitat i mostrar la vitalitat del barri de Monestir- Sant Francesc.
 
Organitzat per La Xarxa Monestir – Sant Francesc amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de les entitats de l’entorn, el “Fem Barri” oferirà en un matí ple d’activitats pensades per a tothom. Tindrà lloc als Jardins de Sant Francesc a partir de les 11h i fins passades les 14h.
 
L’objectiu és donar a conèixer el barri i els seus recursos, així com crear un espai de trobada entre el veïnat, els comerços i les entitats.
 
Gemma Aristoy, regidora de Ciutadania: “des de l’Ajuntament donem tot el suport per fer possible aquesta jornada festiva, pensada per dinamitzar el barri i per fer-lo lluir. Un barri que té una vida social molt intensa i que batega gràcies a la seva gent, les seves entitats, els seus comerços i també a les activitats solidàries que s’hi organitzen”.
 
Una Batucada inclusiva del Taller Jeroni de Moragas donarà el tret de sortida al matí de festa, que també comptarà amb mercats solidaris, tallers, balls tradicionals, activitats infantils, música en directe, espais per menjar i una zona d’informació amb les activitats de les entitats.