Sant Cugat del Vallès

Notícia

El mercat municipal de Volpelleres es consolida amb 6 noves parades i amb la previsió d’arribar al 100% d’ocupació

El mercat ha celebrat avui la seva reobertura després dels treballs per condicionar aquestes noves parades, que han servit per duplicar l’oferta (12 parades)
 
Està previst que també s’incorporin 2 parades més i que el mercat arribi al 74% d’ocupació (14 parades). A més, properament es licitarà l’adjudicació de les 5 últimes parades buides per arribar al 100% d’ocupació
 
Després d’unes setmanes tancat per adequar noves parades, el mercat de Volpelleres ha celebrat aquesta tarda la seva reobertura amb una festa oberta a tothom que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Ingla; el tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat; Pere Soler; la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; i el regidor d’Esports i president del Consell de barri del centre-oest, Francesc Carol.
 
El mercat ha duplicat la seva oferta amb 6 noves parades de producte fresc i de proximitat, arribant a una ocupació del 63% (12 parades en funcionament). Està previst, addicionalment, que també s’incorporin 2 noves parades a l’espera de realitzar una treballs de condicionament més llargs. D’aquesta manera, el mercat passarà a tenir 14 parades i una ocupació del 74%. A més, en les properes setmanes l’Ajuntament té previst licitar a través de Promusa l’adjudicació de les últimes 5 parades buides per poder arribar, d’aquesta manera, al 100% d’ocupació (19 parades).
 
Mireia Ingla, alcaldessa: “la consolidació d’aquest mercat és una molt bona notícia per Volpelleres i també per Sant Cugat. Estem reforçant una centralitat que serà un motor pel comerç del barri i que està oferint un gran servei de proximitat”.   
 
Elena Vila, tinenta d’alcaldia: “amb aquesta reobertura incrementem l’oferta de producte fresc i de qualitat en un mercat que, n’estem convençuts, aviat arribarà a la plena ocupació. Estem potenciant un model de comerç de proximitat, que és el que volem per a Sant Cugat”. 
 
L’acte de reobertura del mercat ha comptat amb activitats per als més petits, música en directe i tastets gastronòmics. A més a més, 100 persones han pogut fer un vol en globus gràcies a un sorteig promocional que s’ha fet entre els clients per tal de mostrar com el mercat de Volpelleres “aixeca el vol amb tu”.
 
El mercat de Volpelleres
 
Emplaçat al complex de Volpelleres Centre, és el més nou dels quatre mercats municipals. Es va inaugurar el maig del 2019 i ocupa una superfície de 1.000 metres quadrats amb una capacitat total de 19 parades. Disposa d’una gran connectivitat amb una estació de FGC al costat, 2 línies de transport urbà, carril bici i 259 places d’aparcament. En aquests moment hi ha les següents parades (12 en funcionament més 2 previstes):
 
6 PARADES ANTERIORS
 
  • TOCAT DE L'ALA: Rostisseria - Menjars preparats - Vinoteca    
  • LES ERRES: Frankfurt - Bar                                                  
  • CASA BERNARDINI: Pizzeria - Producte italià
  • QUIMET GALL: Fruiteria i verduleria ecològica
  • KIKIRIQUIM: Aviram i Carn                                                      
  • FISH MARKET: Peixateria
 
6 NOVES PARADES
 
  • ZITRICS (ocupen 2 parades): Fruita i verdura          
  • CASA BERNARDINI: Forn de pa
  • BOSCH XARCUTERIA (ocupen 3 parades): Xarcuteria, Carnisseria
 
2 PARADES PREVISTES
 
  • ELS FOGONS DEL MERCAT (ocuparan 2 parades): Plats precuinats
 
Més informació https://www.promusa.cat/volpelleres/