Sant Cugat del Vallès

Notícia

L’Ajuntament insta l’EMD de Valldoreix a aprovar el projecte d’urbanització de l’avinguda del Baixador

L’Ajuntament ha manifestat a la junta de veïns de l’avinguda del Baixador de Valldoreix el compromís per fer possible la urbanització d’aquesta via. En el mandat anterior EMD i Ajuntament van acordar que el segon es fes càrrec de les despeses de contractació del procés de participació veïnal per definir el projecte d’urbanització i també de la contractació de l’equip tècnic que ja ha redactat el projecte executiu.

L’Ajuntament resta a l’espera que l’EMD acabi d’acordar amb els veïns afectats el projecte d’urbanització i aprovi el projecte executiu a la junta de veïns de l’entitat municipal. Una vegada l’EMD hagi aprovat el projecte, les dues administracions signaran un conveni de col·laboració interadministrativa en què quedaran establertes les tasques i funcions que li correspondran a cada administració per finançar, licitar, adjudicar, dirigir i fer els tràmits administratius de les obres.

Durant la reunió l’alcaldessa Mireia Ingla ha exposat el compromís de fer possible el projecte d’urbanització quan abans i s’ha compromès a fer arribar al president de l’EMD una carta on emplaça el govern valldoreixenc a aprovar al més aviat possible el projecte d’urbanització a la seva junta de veïns. La carta, s’ha enviat aquest dilluns al matí.

De la seva banda, el primer tinent d’alcaldia, Pere Soler, ha recordat que l’Ajuntament col·laborarà en tot el que faci falta per fer realitat la urbanització de l’avinguda Baixador i no farà deixadesa de les obligacions que li correspon segons el conveni de delegació de competències i de finançament amb l’EMD de Valldoreix.