Sant Cugat del Vallès

Notícia

El jutjat executa el desnonament de la discoteca Drinkking Lemon per impagar a l’Ajuntament de Sant Cugat 4,5 milions d’euros del cànon d’ús de terrenys municipals

La interlocutòria dona la raó a l’Ajuntament en el procés contra Reostat, concessionària de l’ús dels terrenys, per no abonar el cànon d’ús des de 2006
 
El llançament comporta el tancament immediat de la discoteca, ubicada en una parcel·la municipal de 16.000 metres quadrats de la carretera de Rubí
 
L’Ajuntament activarà un dispositiu policial a la parcel·la aquest divendres i dissabte per notificar la clausura de la discoteca als usuaris que s’hi desplacin
 
 
La comitiva judicial ha executat aquest dijous el llançament de la interlocutòria del jutjat número 4 de Rubí que dona la raó a l’Ajuntament en el procediment per desnonament en via civil de la parcel·la municipal que ocupava la societat Reostat al km 17,1 de la carretera de Rubí.
 
El desnonament s’ha produït per l’impagament per part de Reostat del cànon en concepte d’usuari de la parcel·la des de 2006 i que puja, a dia d’avui, a 4,5 milions d’euros (IVA inclòs). L’actuació significa el tancament immediat de Drinkking Lemon, el local d’oci nocturn que operava als terrenys de 16.000 metres quadrats.
 
L’Ajuntament va cedir el juny de 2006 a Reostat l’ús de la parcel·la en compliment d’un conveni urbanístic, aprovat pel ple el 2003, per un període de 40 anys a canvi del pagament d’un cànon anual. El deute contret amb l’Ajuntament fins a 2022 suma 4,5 milions d’euros.
 
El llançament executat permet a l’Ajuntament recuperar l’ús d’uns terrenys municipals després d’anys de litigis. D’altra banda, la finalització de l’activitat de la discoteca Drinkking Lemon comporta posar punt final a les queixes veïnals i als problemes de seguretat a la zona derivats de l’afluència notable de públic de la discoteca.
 
Arran de la clausura de Drinkking Lemon, l’Ajuntament activarà aquest divendres i dissabte a la nit un dispositiu policial especial a la zona per notificar a les usuàries i usuaris que s’hi desplacin el tancament de la discoteca i el cessament definitiu de l’activitat.
 
Mireia Ingla, alcaldessa: “Després de 16 anys de no pagar el cànon acordat i d'un procediment judicial, l'Ajuntament recupera aquest espai municipal i es tanca una discoteca que ha comportat molts problemes de soroll, seguretat i civisme. Sant Cugat guanya un espai i ara estudiarem i valorarem quins són els millors usos que li podem donar”.  
 
Mireia Ingla, alcaldessa: “Lamentem la mala praxis dels empresaris que mai no han complert amb les seves obligacions amb l'Ajuntament. Tot i conèixer el llançament des del 22 de juny han actuat amb els seus treballadors i clients com si això no anés amb ells”.