Sant Cugat del Vallès

Notícia

ERC Sant Cugat inicia la segona fase del procés participatiu per l'elaboració del programa municipal

De moment ja s’han rebut més de 300 propostes dels santcugatencs i santcugatenques al procés participatiu “Idees per a Sant Cugat”

El passat mes d’octubre, la secció local d’Esquerra Republicana de Sant Cugat va iniciar un procés participatiu obert a la ciutadania perquè poguessin aportar totes aquelles idees i propostes per al Sant Cugat del futur i així poder elaborar el programa electoral amb què la formació es presentarà a les eleccions municipals del 2023 per revalidar Mireia Ingla com a alcaldessa.

Un programa per treballar pel present de la ciutat, per avançar amb tothom i garantir que ningú n'hagi de marxar, però que posi també les bases del Sant Cugat del futur i adapti la ciutat als nous temps.

Després de 3 mesos amb el procés participatiu obert, ERC ha rebut més de 300 propostes a través de la pàgina web ideesxsantcugat.cat, les xarxes socials i les parades informatives que la formació ha anat instal·lant a diferents punts de la ciutat.

Les propostes s’han estructurat en diferents apartats: Habitatge, Ocupació i Empresa, Manteniment, Drets Socials i Ciutadania, Transició Ecològica, Desenvolupament de la ciutat, Cultura i Lleure, Esports i Ciutat Segura. Totes aquestes propostes seran recopilades i estudiades.

El proper pas d’aquest procés participatiu consistirà en unes trobades presencials obertes a la ciutadania i a les entitats el mes de febrer on es podran debatre i aportar noves idees. El calendari i temàtiques d’aquestes trobades són les següents:
  • Dimarts 7 de febrer: Gent Gran
  • Dijous 9 de febrer: Cultura
  • Dimarts 14 de febrer: Mobilitat i Medi Ambient
  • Dijous 16 de febrer: Empresa
  • Dimarts 21 de febrer: Esports
  • Dijous 23 de febrer: Urbanisme
  • Dimarts 28 de febrer: Educació
Totes les trobades es faran a la seu d’ERC Sant Cugat, el Casal Roc Codó al Carrer Rosselló 11 a les 19 h.