Sant Cugat del Vallès

Notícia

Principi d'acord ERC-Reagrupament per concórrer conjuntament a les eleccions

ERC i Reagrupament Independentista han arribat a un principi d'acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals. A l'espera del vistiplau de les respectives assemblees, les dues forces han acordat que l'alcaldable republicana, Mireia Ingla, encapçalarà la llista electoral.

Segons un comunicat d'ERC, l'entesa mantindria 'gran part' dels programes electorals de les dues formacions. En canvi, l'elaboració de la resta de la llista electoral queda pendent de negociació. Les dues forces també mantenen les portes obertes a altres formacions independentistes, en referència a la CUP i Solidaritat, per presentar-se en la mateixa candidatura.

L'alcaldable republicana, Mireia Ingla, ha valorat la gran sintonia amb els responsables de Reagrupament i s'ha mostrat convençuda que finalment s'arribarà a un acord definitiu. 

El membre de la gestora local de Reagrupament Artur Royo ha explicat que aquestes converses pretenen recuperar l'esperit de la manifestació sobiranista del 10 de juliol de treballar conjuntament.