Sant Fruitós de Bages

Qui som

Des de la Secció Local de Sant Fruitós de Bages d’Esquerra Republicana de Catalunya us volem donar la benvinguda a la nostra pàgina web.

Aquest espai virtual pretén ser un punt de trobada per tots aquells que, independentment del seu origen, vulguin estar informats del què passa al nostre poble, Sant Fruitós de Bages. Hi trobareu un breu resum de la nostra història, l’agenda d’actes, les notícies i declaracions més recents, així com altres continguts d’interès general pels habitants de Sant Fruitós, com poden ser les propostes fetes pels nostres regidors en els plens o els resultats electorals.

Un dels principis bàsics en què creiem fermament des d’Esquerra Republicana de Catalunya és el de fer una política oberta i participativa, on les opinions de tothom hi tinguin cabuda. Volem fer de Sant Fruitós un poble millor, més sostenible i cohesionat. Tenim un compromís amb la gent. És per això que des de la Secció Local d’Esquerra us animem a que ens feu arribar els vostres suggeriments, inquietuds i propostes mitjançant el nostre correu electrònic.

Així doncs, per la nostra part, tots els esforços d’aquesta legislatura aniran encaminats a l’objectiu abans esmentat: fer del nostre poble un lloc millor per viure-hi, sense oblidar mai el nostre horitzó nacional , la independència i llibertat del nostre País, pel qual estem disposats a aportar el nostre granet de sorra.

Moltes gràcies

Jesús Valero 
Presidència
Imatge