Sant Joan de les Abadesses

Notícia

La llista, encapçalada per l’alcaldable Sergi Albrich, presenta una renovació del 60% dels seus integrants.

  • Llista d'ERC eleccions 22 de maig
  • Llista d'ERC eleccions 22 de maig
  • Llista d'ERC eleccions 22 de maig
  • Font: www.elripolles.info

Més de cent quaranta persones van assistir a la presentació dels 20 noms de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Joan de les Abadesses. L’acte fou conduït per l’alcaldable Sergi Albrich, el passat dissabte 16 d’abril a la plaça de l’Abadia.

Esquerra presenta una llista electoral amb un alt grau de renovació, on un 60% dels integrants mai abans havia estat vinculat en l’àmbit polític, però tots ells i elles són representatius de l’àmbit social, esportiu, cultural i empresarial de Sant Joan. És a dir, formen o han format part de l’engranatge bàsic que caracteritza Sant Joan; les entitats i les associacions. El 40 % restant de la llista electoral el constitueixen aquells que han tingut responsabilitats al capdavant de l’ajuntament i aporten l’experiència forjada al llarg dels últims anys.

Esquerra és la primera formació santjoanina que anuncia una candidatura, pels propers comicis electorals del 22 de maig, constituïda per vint-i-un noms, entre els quals s’hi inclouen els 10 noms de la llista de suplents, denominats per la formació santjoanina “llista de suport”. A fi de representar el recolzament públic per part de deu persones provinents de realitats diferents del municipi.

La llista que Esquerra presentarà en les properes eleccions municipals està formada per:

1. Sergi Albrich. Llicenciat en Geologia, màster en Govern Local. Està cursant el doctorat en geologia, especialitat en Micropaleontologia. És regidor, des del 2007, a l’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i és president de la secció local d’Esquerra del municipi, des del 2009. Ha estat president, durant quatre anys, del Grup Esplai Somnis i ha estat membre de la junta de la Unió Excursionista de Sant Joan. Actualment treballa com a tècnic superior geòleg a la Generalitat de Catalunya.

2. Lluïsa Pérez. És tècnica en dietètica i nutrició i auxiliar d’infermeria especialitzada en fisioteràpia i rehabilitació. És una dona optimista, emprenedora i extrovertida.

3. Joan Rota. Grau mitjà de Mecànica. Treballa com a delineant a una empresa de la comarca. Actualment és davanter del Club Futbol Campdevànol i és un apassionat del món de l’esport.

4. Joan Muro. Soci de la Penya Blaugrana de Sant Joan des del 1973, en va ser president durant 10 anys. També és soci del CE Abadessenc i ha estat membre de diverses juntes directives de l’entitat. Actualment treballa a una empresa familiar envoltat de gent jove i ha fet i fa tot el possible per tirar-la endavant i portar-la a primera línia dins del seu sector, el de la perruqueria.

5. Eva Clota. Secretària d’organització de la secció local d’Esquerra, des del 2009. Actualment treballa com a administrativa a una empresa d’informàtica de la comarca i, des de sempre, ha estat molt vinculada a Sant Joan. Les seves passions són la seva família i els seus amics.

6. Josep Bassaganya. Diplomat en Gestió i Administració Pública i Llicenciat en Ciències Polítiques, actualment forma part del cos de funcionaris de la Generalitat de Catalunya i va ser regidor del consistori l’any 2007. És membre de la secció local d’Esquerra, des del 2009, ocupant la secretaria de finances.

7. Marta Lòpez. Diplomada en Treball Social, postgrau en mediació i resolució de conflictes. Actualment treballa a l’entitat tutelar Associació Comarcal per a la Promoció i Ajut als Minusvàlids com a responsable del servei de tuteles i també és tècnica del grup de familiars de persones amb discapacitat de la comarca.

8. Roser Sala. Regidora de medi ambient, agricultura, turisme, comerç i indústria entre els anys 2003 i 2007. Va ser la responsable de la instauració del sistema de recollida porta a porta que ha permès reduir la taxa d’escombraries a valors inferiors a altres pobles de la comarca i reciclar quasi un 80% dels nostres residus. Treballa com a bibliotecària a la biblioteca de l’institut Abat Oliba de Ripoll.

9. Albert Fernández. Des de petit ha estat un dels millors defenses del CE Abadessenc, traient el perill de l’àrea pròpia, amb un xut potent. Actualment, a més de jugar amb l’equip de veterans de l’Abadessenc, és coordinador, conjuntament amb altres persones, de la cantera del nostre club. Professionalment, es delineant i treballa en una empresa de Sant Joan.

10. Emma Carbonell. És una persona jove, alegre i decidida que ha lluitat i lluita per tot allò que creu i vol dur a terme. Una de les seves grans passions ha estat la perruqueria i, d’aquesta manera, ha arribat a tenir el seu negoci propi.

11. Jordi Terrades. Enginyer Tècnic en Telecomunicacions i Diplomat en Ciències Empresarials, actualment treballa en una entitat de promoció econòmica de la comarca de la Garrotxa. En Jordi ha estat vinculat a La Veu de Sant Joan. És regidor del consistori des del 2007 i ocupa la secretaria de política municipal de l’executiva local d’Esquerra, des del 2009.


L’alcaldable Sergi Albrich, per acabar l’acte de presentació, va presentar la resta de membres de la candidatura que ocuparan els llocs de suport. Ells són:

Joan Anglada (12), Neus Serrat (13), Amadeu Rosell (14), Eva Bartrina (15), Gemma Paricio (16), Adrià Roca (17), Elena Bañó (18), Joan Juncà (19), Montserrat Arlà (20) i Joan Àlvarez (21).Imatges de la presentació:  http://on.fb.me/gTijQ8