Sant Just Desvern

Notícia

2 anys de municipis republicans!

Activitat ERC Sant Just
Han passat, ja, dos anys des de les darreres eleccions municipals i des d'ERC Sant Just els celebrem treballant per a fer possible el model republicà de ciutat que venim defensant de fa temps.

Aquest mandat vam optar per mantenir-nos a l'oposició d'acord amb el panorama polític nacional i conscients que tindríem pel davant una tasca difícil però al mateix temps engrescadora.

Portem dos anys lluitant per a poder transformar en realitats tangibles el nostre programa electoral.Ahir mateix vam conèixer la bona notícia de la disponibilitat de carros al mercat municipal per a facilitar les compres de les persones usuàries.

Des del 2018, durant la nostra etapa al govern de Sant Just (concretament des de la regidoria de comerç), ja vàrem treballar aquesta millora amb el personal tècnic i amb la junta del mercat municipal.

Veiem, doncs, com la constància i la previsió fan possibles canvis constants que afavoreixen tant l'activitat comercial com la mobilitat ciutadana.

Seguirem treballant de manera constructiva i fent propostes que millorin la vida de tota la ciutadania, tal i com demostrem a cada ple amb mocions com l'aprovada el mes d'abril sobre el dol perinatal o les mocions que presentarem al ple d'aquest mateix dijous.

Per un Sant Just republicà i d'esquerres!