Sant Just Desvern

Notícia

Relleu al Grup municipal

El Ple del mes de novembre de 2017 ens ha deixat una mala notícia: la renúncia a l'acta de regidor, per motius personals, d'en Ferran Tost i Carbonell, número 3 de la llista d'ERC a les passades municipals del 2015 i regidor de Comerç i Consum des de juliol del 2015.

En aquest temps en Ferran s’ha deixat la pell per millorar i dinamitzar la vida comercial del poble. Només es poden escriure paraules d’agraïment. El Grup municipal el trobarà a faltar per la seva empenta i tenacitat i per la seva manera de fer, inclusiva i participativa.

El nostre portaveu a l'Ajuntament, Sergi Seguí, ha declarat

No puc dir ni una mala paraula d'en Ferran. Des del primer dia que va entrar com a regidor ha predicat amb l'exemple del que defensem a ERC: íntegre, treballador, compromés. Un líder que prefereix mantenir-se a segona fila. Trobar-lo a faltar és quedar-se curt. Personalment m'ha ajudat molt a endreçar idees, trobar el nord. M'ha empès endavant quan perdia el ritme. Un paio que fa equip. Una persona a qui seguiria fins a la fi del món.


Ara la Mercè, en Lluc, l'Aniol i l'Ona el gaudiran més hores. S'ho han guanyat.

Està previst que la número 4 a la llista electoral, Montserrat Molinero, agafi el relleu d'en Ferran al ple del mes de gener i assumeixi les mateixes carteres i competències per seguir impulsant polítuques de foment i millora del comerç local, de proximitat i Km0.