Sant Just Desvern

Notícia

Els nostres millors resultats

Les eleccions imposades del passat 21 de desembre van suposar els millors resultats que mai hem fet a Sant Just Desvern: 2.281 vots. Malauradament ens ha servit per ser tercers perquè C's ha quedat en segon lloc amb 2.355. I aquest fet és procupant. Des d'aquí, aprofitem per felicitar Junts per Catalunya, com a força guanyadora amb 2.713 vots.

Les forces independentistes hem sumat 5.552 suports mentre que els partits constitucionalistes han obtingut 5.120 vots.
 
Des d'ERC Sant Just Desvern volem agrair moltíssim la feina duta a terme per les persones apoderades durant tota la jornada i en els dies previs, responent mails, assistint a la sessió formativa, etc. La seva disponibilitat ha estat més que absoluta.

Gràcies també per donar una imatge tant acurada del nostre partit. Durant tot el dia 21 vàrem demostrar dues coses: que ens mobilitzem quan el moment així ho reclama i que es pot confiar en nosaltres. La presència d'ERC a totes les meses de tots els col·legis va ser constant durant tot el dia i la nostra implicació i resolució d'incidències va ser excel·lent.
 
Això, sumat als resultats obtinguts a Sant Just i al global el país ens ha de permetre ser optimistes i pensar que en els propers mesos seguirem la feina que el 155 ha intentat aturar i no ha pogut: la implantació de la República. La tenim aquí, només l'hem de fer créixer.