Sant Just Desvern

Notícia

Calçotada 2018

Diumenge 4 de març vàrem celebrar la 32a edició de la calçotada d'ERC Sant Just, amb un acte polític que va comptar amb Ester Capella i Jordi Albert com a convidats, Diputada a Madrid i al Parlament respectivament.

L'acte, que va tenir més de 90 persones inscrites, es va inciar amb la lectura del manifest sobre el 8 de març a càrrec de Rosa Barber, secretaria de la Dona de la secció local i, tot seguit, Ester Capell va posar de manifest els problemes que, malauradament, encara avui en dia pateixen les dones per raó de gènere i com la República Catalana ha de contribuir a acabar amb aquesta xacra.

Abans de donar inici al dinar, el nostre portaveu a l'Ajuntament, Sergi Seguí, va dirigir unes paraules d'agraïment a totes les persones que havien col·laborat en l'organització de l'activitat i també va fer una crida a participar activament de les properes convocatòries que es faran de cara a preparar les eleccions municipals del 2019. Tot seguit van prendre la paraula Ester Capell i Jordi Albert, que ens va parlar com a diputat al Parlament i com a president de la Federació comarcal.