Sant Just Desvern

Notícia

Sessió participativa del II Pla de Mobilitat Urbana de Sant Just

El passat dimecres 4 de juliol es van fer els tallers del procés participatiu de l’actualització del Pla de Mobilitat Urbana, una actuació impulsada i dirigida des de la Regidoria liderada per Jordi Porta.

El pla de Mobilitat, realitzat per VAIC Mobility, i supervisat per la Diputació de Barcelona, ja es troba en la seva fase propositiva, després d’haver fet les fases prèvies de pre-diagnosi i de diagnosi.

El taller, dinamitzat per l’empresa EDAS, va ser molt productiu i es va dividir a les persones assistents en 4 grups: mobilitat a peu, mobilitat en bicicleta, transport públic i vehicle privat i aparcament. Els grups van debatre les propostes que el Pla contempla, i també van tenir opció d'incorporar propostes noves i nous punts de vista.

La presentació que es va realitzar es pot consultar a http://santjust.net/media/uploads/transport/20180704_revisio_PMUS_stjust_propostes.pdf.

Ara s’entra en un període on la ciutadania pot continuar col·laborant a través de la pàgina web (http://santjust.net/transportimobilitat) o del correu electrònic [email protected]

Al setembre es realitzarà una darrera sessió presentant el Pla de Mobilitat, amb tots els canvis i aportacions realitzades per la ciutadania, per tal de que posteriorment s’aprovi al ple municipal.

Des d'aquí un agraïment a totes les persones participants a les jornades així com a totes les que ens heu fet arribar aportacions a través dels diferents canals proposats.