Sant Just Desvern

Documents

Espais electorals pel Referèndum a Sant Just Desvern
Descarrega en PDF COMUNICAT
 
Davant les diferents informacions i especulacions que han sorgit arran de la convocatòria del referèndum del dia 1 d’octubre i del seu desenvolupament a Sant Just Desvern el Grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Sant Just Desvern vol manifestar:
  1. Dins de l’àmbit del Govern municipal sempre ha existit un punt de trobada i consens amb els partits que el conformen i mai s’ha posat cap impediment per part de ningú amb l’objectiu de garantir el dret a vot de la ciutadania de Sant Just que així vulgui exercir-lo.
  2. Que l'ajuntament ha fet la seva feina en els terminis establerts, gràcies al compromís adquirit amb el pacte local amb Esquerra, i ha posat 7 col·legis a disposició de la Generalitat.
  3. Que la Generalitat, al nostre parer per donar resposta a qüestions de logística i seguretat, ha confirmat 4 espais electorals al nostre municipi que es poden consultar al web https://onvotar.garantiespelreferendum.com/on-votar/index.html
  4. Esquerra Sant Just seguirem treballant per garantir que el dia 1 d'octubre aquests espais s'obriran sense problemes ni incidències.
  5. També treballarem perquè tothom pugui fer campanya amb normalitat, defensi el sí o el no. Ara mateix aquest és l'únic objectiu. Tenim la mirada posada al dia 1.
  6. Un cop aquest procés acabi, tal i com ja vam anunciar, realitzarem una assemblea extraordinària amb tota la militància per analitzar l'actuació del Grup municipal i decidir, si s'escau, el futur del pacte local.
Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Sant Just Desvern
 
Sant Just Desvern, 19 de setembre de 2017