Sant Just Desvern

Documents

Registre a les seus de les Conselleries de la Generalitat
Descarrega en PDF COMUNICAT
 
ERC Sant Just volem manifestar la nostra condemna més ferma davant dels gravíssims i excepcionals esdeveniments que estem vivint aquests dies a Catalunya, on s’estan vulnerant drets com la llibertat d’expressió, el dret de reunió i el dret a la intimitat i s’estan practicant escorcolls i detencions que generen dubtes sobre l’existència d’irregularitats jurídiques.

El Govern de l’Estat espanyol ha faltat al respecte al poble de Catalunya i ha perpetrat el pitjor atac que haguem viscut en democràcia aplicant, de manera autoritària i encoberta, l’article 155 i suspenent, de facto, l’autogovern del país. Ha dilapidat el règim del 78 i l’Estat autonòmic. Ha senyalat més de 700 alcaldes cridant-los a declarar. Som davant d’un Govern que no respecta els valors democràtics ni les institucions catalanes ni les persones, escollides democràticament, que les representen. Les mesures repressives, de por o de força desproporcionada, no ens faran enrere.

Defensem el dret fonamental d’autodeterminació dels pobles, a partir de la seva capacitat de decidir democràticament i, per tant, a ser consultats sobre la seva pròpia identitat.

Per tot plegat volem manifestar el nostre suport al Govern de la Generalitat de Catalunya, als representants de les institucions catalanes i a tota aquella gent que treballa per garantir tots aquests drets que ara estan fortament amenaçats.

Animem a seguir amb la nostra lluita pacífica, cívica i democràtica i a participar de les concentracions previstes, sobretot la del proper diumenge 24 de setembre a les 11h davant dels Ajuntaments, i fem una crida inequívoca per assolir una gran mobilització per votar el proper 1 d’octubre.

ERC Sant Just Desvern

Sant Just Desvern, 21 de setembre de 2017