Sant Just Desvern

Notícia

Volem fer amb tu un Sant Just republicà

Sergi Seguí Esteve

Per molts, Sant Just és allà on fem vida, on treballem, on tenim família i amistats, on ens relacionem i construïm comunitat. Fins i tot, per aquelles persones que viuen el seu dia a dia lluny de Sant Just, per feina, el poble és casa seva. A Sant Just tornem cada dia i és l’epicentre dels nostres projectes vitals.

Durant la pandèmia hem viscut intensament el poble. Potser més que mai. Hem conegut millor als nostres veïns i veïnes, ens hem aproximat al comerç local, hem trepitjat els carrers de Sant Just i els camins de Collserola.

Ens hem fet nostre Sant Just, fruit de la pitjor situació possible, cert, però amb tot el que la pandèmia ens ha pres, hem aprofitat el poc que ens ha donat.

La gent de Sant Just hem vist què ens agrada i què voldríem canviar, hem vist què volem ser i com volem ser-ho.

A Esquerra Republicana tenim molt clar que el Sant Just del futur s’ha de pensar i construir ara. I que les eleccions municipals del 2023 seran clau per saber de quina manera arribarem a aquest futur.

L’actual Govern municipal ha deixat passar massa oportunitats per millorar el poble. El nostre Ajuntament és un actor passiu de la realitat. Gestiona. I ja està. No té ambició. No ha fet un exercici seriós per potenciar Sant Just i les seves singularitats, un poble on viure-hi i no un únicament on dormir i fer gestions.

Cal canviar les dinàmiques. És hora de recuperar la iniciativa amb un Govern republicà i de progrés que treballi a favor del teixit comercial de proximitat; que cusi el territori; que entengui que ens cal deixar enrere una economia basada en la construcció i la indústria pesada i aposti per espais atractius per a empreses i indústries; que aposti clarament per la cultura i l’educació com a espais fonamentals de creixement personal i social.

Ens agradaria molt fer aquesta transformació amb vosaltres, que sigueu els protagonistes del Sant Just del futur i fer un poble republicà.

Teniu propostes que ens ajudin a construir-lo? Volem escoltar-les i parlar-ne.

Podeu fer-les arribar entrant al web https://femsantjust.cat/participa/ i també mitjançant el WhatsApp del grup municipal al 661 986 337 o les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook.